Bianca Ingrosso stalkade Phillipe – tog hjälp av sin mamma: "Mådde inte bra"

Bianca Ingrosso om stalkersituationen: "Mådda inte bra"
Bianca Ingrosso berättar om den gång hon stalkade sitt ex, Phillipe Cohen. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, "Bianca"/discovery+
Dela på Pinterest
Efter en av alla gånger Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut var Ingrosso lite extra nyfiken på vad som pågick i sitt ex liv och tog därför sin mamma till hjälp för att hålla ett extra öga på honom.

Det är under en intervju som Bianca Ingrosso har med Anders "ankan" Andersson i ett avsnitt av sin talkshow "Bianca" som hon berättar om en "stalkersituation" hon varit med om. Och det är inte, som man kanske kan tro, Bianca som blivit stalkad, utan hon själv som stalkat sitt ex.

Bianca Ingrosso: Har stalkat Phillipe

Bianca berättar att hon och Phillipe Cohen hade gjort slut vid tillfället och att hon fått reda på att han var på en dejt med en annan tjej. Informationen gjorde Bianca mycket nyfiken, varpå hon tog med sin mamma Pernilla Wahlgren på ett litet uppdrag.

– Jag fick höra att han var på dejt med en tjej. Då sa jag "mamma, nu är det du och jag som går över till honom och ser om de har tagit sig hem till honom". Det hade dem, förklarar Bianca och beskriver hur hon stod på Pernillas axlar för att kunna se vad som skedde i Phillipes lägenhet. 

– Jag mådde ju inte bra då, säger Ingrosso i avsnittet och berättar att hon själv följt med sin mamma för att hjälpa till att stalka hennes ex. 

– Det går ju fint i generationer, avslutar Bianca Ingrosso.