Efter bilderna som florerat på Bianca och Benjamin Ingrosso: "Sexuellt umgänge..."

Efter bilderna som florerat på Bianca och Benjamin Ingrosso: "Sexuellt umgänge..."
Bilder på Bianca och Benjamin Ingrosso har väckt starka känslor hos följarna. - Foto: Tim Aro/TT, STELLA Pictures/Peter Grannby
Dela på Pinterest
Bilder på Bianca och Benjamin Ingrosso som spridits på sociala medier har väckt starka reaktioner hos syskonparets följare.

Det var förra veckan som bilder på Bianca och Benjamin Ingrosso började florera på sociala medier. Bilderna, som är från en fotografering med magasinet Vogue Scandinavia, visar syskonparet i helt nya looks.

Bianca har blivit med lugg och fått en mer rockig stil med nätstrumpbyxor och kläder i skinn. Benjamin har även han fått en mer rockig stil och piercings i både näsa och ögonbryn. 

I kommentarsfältet under bilderna har det strömmat in hyllningar från personer som uppskattar bilderna. Men det finns också de som har en helt annan åsikt om bilderna på syskonparet, något Nyheter24 tidigare skrivit om. 

Bianca ger svar på tal 

I ett inlägg på Instagram tar Bianca Ingrosso själv upp det faktum att en del personer verkar tycka att bilderna anspelar på något helt annat:

"Hahaha att jag får upp videos på TikTok där folk seriöst spekulerar kring om jag är kär i min egen bror eller inte. Klart som fan jag är KÄR i honom!! Är inte ni det i era syskon???", skriver Bianca i inlägget.

Men att det bara handlar om syskonkärlek är det inte alla följare som köper.

Bland kommentarerna under inlägget råder det delade meningar kring hur det egentligen ligger till.

Följarnas spekulationer efter bilderna 

Vissa menar att det är ren och skär syskonkärlek, medans andra kommer på helt andra tankar när de ser bilderna. 

"Vet inte om de bara jag.. men att stå i sån outfit med sin bror och han utan tröja och såna tyska hårdporr’s byxor."

"Oooooooeeeeee så äcklig den bilden va, syskon tillsammans på bild som associerar till sexigt, porrigt. Som inavel"

"Har ni sexuellt umgänge också? En del av bilderna anspelar på det. Jag skulle aldrig posera sexuellt med mitt syskon på bild iallafall, inte för alla pengar i världen."

"Nej man är inte kär i sitt syskon."