Frøya​​​ Winthers​ iskalla tystnad mot Benjamin Ingrosso efter stora händelsen

Frøya​​​ Winthers​ iskalla tystnad mot Benjamin Ingrosso efter stora händelsen
När Benjamin Ingrosso gick ut med att han frontar ett stort tidningsomslag ekar det tomt från Frøya​​​ Winthers håll. - Foto: Instagram/@frejaswinther, Claudio Bresciani/TT
Dela på Pinterest

Under året har det ryktats en hel del om att Benjamin Ingrosso har en romans med den norska influencern Frøya Winther. Om så är fallet har inte bekräftats klart och tydligt från någon av parterna, däremot har det getts en hel del tecken på att de åtminstone har någon slags relation. 

Frøya Winther om relationen med Benjamin Ingrosso

Gemensamma semestrar, bilder och videor på när de umgås och likes och kommentarer på varandras bilder har setts på sociala medier. Men när Frøya Winther alldeles nyligen fick frågan om hur det är mellan henne och den svenska artisten svarade hon:

– Jag har inte så mycket mer att säga om det. Oavsett hur det är älskar jag alla inom familjen, sa en fnittrig Frøya Winther till norska VG när hon fångades tillsammans med Bianca Ingrosso på röda mattan i Norge.

Och när Ingrosso och Winther fick frågan om de kan kalla varandra för svägerskor svarade Bianca:

– Ja vem vet, en vacker dag kanske.

Ekar tomt från Frøya Winthers sida

Som tidigare nämnt har Frøya Winther och Benjamin Ingrosso lämnat små, små spår av sig själva på den andres sociala medier. Winther har tidigare dessutom hyllat Ingrosso på sin Instagram efter Kristallen-vinsten som skedde tidigare under hösten, men efter en stor händelse som sykonen Ingrosso var med om i veckan ekar det tomt från Winthers sida. 

Under onsdagen berättade nämligen både Bianca och Benjamin Ingrosso den stora nyheten att de frontar Vogue Scandinavias senaste upplaga. Bilder och videor på syskonparet har publicerats på både Biancas, Benjamins och på magasinets sociala medier, men bland gilla-markeringarna och i kommentarsfältet ekar det tomt på reaktioner från Frøya Winther.

Däremot har syskonparets mamma Pernilla Wahlgren och bonusmamman Åsa Ingrosso kommenterat en massa eld- och hjärt-emojis.

Om likes och kommentarer har stor betydelse i Frøya Winthers och Benjamin Ingrossos relation vet bara de, och vi får hålla tummarna att alla inblandade mår bra – oavsett hur situationen ser ut.