Så firade kändisarna jul 2022

Så firade bland annat Carina Berg, Mia och Jesper Parnevik samt Bianca Ingrosso jul 2022. - Foto: Tim Aro/TT och Jessica Gow/TT.
Dela på Pinterest
Julen är över och det närmar sig det nya året. Men innan vi stänger årets jul-kapitel, har vi tagit reda på hur de svenska kändisarna firade högtiden.

Året lider mot sitt slut och julfirandena är över för den här gången. Är du nyfiken på hur de svenska kändisarna firade årets jul? Vi har tagit en närmare titt på några av Sveriges mest omtyckta profiler och hur de spenderade julafton.

Bianca Ingrosso

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso firade inte bara julafton, utan även mamma Pernilla Wahlgrens födelsedag den 24e december. Firandet ägde rum i Pernillas nybyggda hus på Lidingö i Stockholm där stora delar av Wahlgren/Ingrosso-familjen samlades. Hur mysigt såg inte det ut att vara?

Maja Nilsson Lindelöf

Fotbollsspelaren Viktor Nilsson Lindelöf och entreprenören Maja Nilsson Lindelöf firade jul hemma i deras hus i Manchester. På plats fanns familjemedlemmar som rest dit från Sverige. Maja har tidigare delat att familjen firat en mini-jul i parets hus i Västerås.

"Idol"-Ida Hallquist

Ida Hallquist från "Idol" 2022 firade jul tillsammans med barnen i Vemdalen. De fick besök av den berömda Tomten. 

Carina Berg

Någon som befann sig i närheten av Vemdalen under julen var programledaren Carina Berg. Hon firade nämligen jul tillsammans med familjen i en stuga i Björnrike.

Carina Bergfeldt

Folkkära programledaren Carina Bergfeldt spenderade sin jul i Västergötland. Familjen firade julaftonsmorgonen i matchade pyjamasar. 

Parneviks

Släkten Parnevik samlades för ett stort och gemensamt julfirande hemma hos Bosse Parnevik och Gertie Parnevik i Åkersberga. På plats fanns bland annat Mia Parnevik och Jesper Parnevik, samt några av deras barn. Julafton bjöd på såväl isbad som besök från Tomten. 

Charlotte Perrelli

Artisten Charlotte Perrelli firade in julen i sin fjällstuga i Åre omringad av sina nära och kära. 

Ellen Bergström

Det blev en annorlunda jul för skådespelaren Ellen Bergström som testade positivt för corona dagen innan julafton. Hon skickade iväg pojkvännen Niclas Lij och dottern Elsy på julfirande med Niclas släkt och Ellen stannade hemma själv för att friskna till. 

Therese Lindgren

En annan som fick ställa in sitt julfirande var influencern Therese Lindgren som åkt på en förkylning. Julafton firade hon i sin lägenhet omgiven av sina hundar. 

Sanna Guidetti

Fotbollsspelaren John Guidetti och influencern Sanna Guidetti firade jul i parets nya lyxhus i Nacka. Samma dag firade de även att det var sju år sedan de fick reda på att de väntade deras första barn, dottern Nellie