Gravida Filippa Toremo slår tillbaka efter händelserna med Anis don Demina: "Respektlöst"

Gravida Filippa Toremo slår tillbaka efter händelserna med Anis don Demina: "Respektlöst"
Många undrar om Anis don Demina är pappa till Filippa Toremos barn. Nu ger ex-paret svar på tal kring den frågan. - Foto: STELLA Pictures, Skärmdump/Youtube/Filippa Toremo
Dela på Pinterest
Många undrar om Anis don Demina är pappa till Filippa Toremos barn. Nu ger ex-paret svar på tal kring den frågan.

I november i år delade influencern Filippa Toremo med sig av en känslosam video där hon berättar att hon är gravid – en graviditet som kom som en chock för 26-åringen. 

Så länge som 23 veckor hade Filippa Toremo varit gravid innan hon fick reda på vad som låg bakom hennes svullna mage. Och inte var det IBS, som hon först trodde, utan en liten bebis. 

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn, och att helt plötsligt få reda på att du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader är en helt overklig känsla, berättar Filippa i videon. 

Anis don Demina ger svar på tal om faderskapet

Efter att hon delat med sig av den chockartade upplevelsen har frågor kring vem som är pappa till barnet strömmat in till den blivande mamman, och eftersom Filippa är ex-flickvän till och Anis don Demina har mycket fokus hamnat på just honom.

I en video som Anis publicerat på sin Youtube ger han svar på tal kring frågan om det är han som är pappa till Toremos barn.

– Det är på den nivån att folk har kommit fram till mig i verkligheten, berättar han och förklarar att han "får 100 DM's om dagen" på ämnet. 

– Folk bara antar av någon anledning att det är jag som är pappan, och så är inte fallet. Det är egentligen det enda jag har att säga om det här, berättar han i videon

"Respektlöst"

I en Youtube-video som Filippa Toremo publicerat ger även hon svar på tal gällande alla frågor om vem som är pappa till barnet. 

– Jag kommer absolut inte dela med mig av vem pappan är, för det är ingen som vet vem han är. Däremot vill jag säga att det är väldigt många som har frågat om det är Anis som är pappan och det är ganska respektlöst att fråga vem pappan är, säger hon i videon och tillägger sedan: 

– Att gå fram till Anis på stan och fråga om det är han som är pappan, det är lite över gränsen.