Tittarnas kritik efter Margaux Dietz dokumentär: "Ta av dig offerkoftan"

Tvådelad bild på Margaux Dietz från dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?" 2022.
Nu riktar tittarna kritik mot Margaux efter dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?". - Foto: SVT
Dela på Pinterest
I dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?" talar Margaux Dietz ut om den omtalade Youtube-videon som hon publicerade tidigare under hösten. Nu riktar tittarna hård kritik mot influencern.

Det var i november 2022 som influencern Margaux Dietz publicerade en video där hon filmade en sovande man utanför hennes dörr. Videon möttes av hård kritik från tittarna och Margaux tog därefter en paus från sina sociala medier. I SVT-dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?" berättar hon sin sida av händelsen. 

– Jag vet att jag har gjort fel, jag vet det. Jag känner kritiken, men hatet som föds ur ett drev är det sjukaste jag har varit med om, säger Margaux Dietz i dokumentären. 

Läs mer: Margaux Dietz kompis hårda ord efter omtalade videon: "En idiot"

Tittarnas kritik mot dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?"

Margaux Dietz har själv marknadsfört dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?" på sin Instagram och kommentarsfältet fylldes snabbt med hård kritik riktat mot influencern.  

"Efter att ha sett hela avsnittet på SVT, så ber jag dig ta av dig offerkoftan. Den passar dig inte. Det du gjorde var respektlöst, även om det så skulle vara en kompis eller inte".

"Jag tycker ändå att det här bara känns löjligt, som att försöka överskyla det som hände genom att går ut och gråta i tv". 

"Känns som att du är mer ledsen över allt hat du fått och att du fortfarande inte förstår vad du egentligen gjorde fel och utsatte han som du filmade".

Margaux Dietz möts även av kärlek

Men det är inte bara kritik som fyller kommentarsfältet. Margaux Dietz har även fått en del hjärt-emojis och stöttande meddelanden. 

"Tänker på dig och familjen".

"Små kriser i livet, och särskilt i karriären, brukar ofta leda till något positivt när man ser tillbaka på dem några år senare".

"Vi har saknat dig. Välkommen tillbaka. Bry dig inte om de som har en fis på tvären. Alla har vi gjort både stora och små misstag".