Bianca Ingrossos familjelycka: Se första bilderna från Pernillas förlovning här

Tvådelad bild på Christian Bauer, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.
Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer. - Foto: Instagram och STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Under en familjesemester i Sälen förlovade sig Pernilla Wahlgren med kärleken Christian Bauer. Nu visar Bianca Ingrosso upp familjelyckan på Instagram.

Det har varit ett händelserikt år för familjen Wahlgren-Ingrosso. Bianca Ingrosso har gjort slut med expojkvännen Phillipe Cohen, nått nya framgångar med sitt sminkföretag samt programlett sin egen talkshow. Benjamin Ingrosso har släppt sitt fjärde album och vunnit pris både som årets manliga artist och tv-personlighet. 

När det kommer till mamma Pernilla Wahlgren har hon hunnit flytta in i sitt nybyggda hus, turnerat runt Sveriges alla hörn men sin egen show och inte minst bli sambo med kärleken Christian Bauer. Under en familjeresa till Sälen valde han att ta ännu ett steg i deras förhållande. 

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren tog med sig barnen Bianca, Benjamin, Theo Wahlgren och sambon Christian Bauer på en skidsemester till Sälen. Väl på plats möttes hon av en minst sagt kärleksfull överraskning – Christian valde nämligen att gå ner på ett knä för att fria till Pernilla, som sa ja. 

Bianca Ingrossos bilder från förlovningen

Nu visar Bianca med sig av första bilderna från förlovningen. På Instagram delade hon en video med stämningsfull musik från när Christian friade till Pernilla.

– Jag är förlovad, det är helt sjukt. Men vänta, vänta, är jag förlovad? Vad härligt, ska vi gifta oss?, frågar Pernilla Wahlgren sin nyblivna fästman i en video på Instagram.

– Ja, svarar Christian Bauer. 

I slutet av videon får tittarna ta del av ett härligt glädjevrål från en nyförlovad Pernilla Wahlgren.

– Jag är så lycklig, skrek Pernilla ut i vinternatten. 

Foto: Instagram.


Foto: Instagram.
Foto: Instagram.
Foto: Instagram.

Vi önskar ett stort grattis till det nyförlovade paret!