Carolina Gynnings pinsamma avslöjande om Stjärnorna på slottet: "Jag är så..."

Carolina Gynnings pinsamma avslöjande om Stjärnorna på slottet: "Jag är så..."
Carolina Gynning är en av deltagarna i "Stjärnorna på slottet". - Foto: SVT, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
När Carolina Gynning fick se sitt eget avsnitt av "Stjärnorna på slottet" blev hon varse om att en, enligt henne, mycket pinsam grej kommit med i programmet. Läs mer här!

Carolina Gynning är en av deltagarna i årets säsong av "Stjärnorna på slottet" där hon, tillsammans med Lars Lerin, Anja Lundqvist, Jon Henrik Fjällgren och Pia Johansson, håller i varsin dag på slottet. 

Carolina Gynning avslöjar "pinsam" detalj om "Stjärnorna på slottet"

Konstnären och poddaren Carolina Gynning är värd för säsongens sista avsnitt – ett avsnitt som hon pratar om i sin podcast "Gynning och Berg hittar sig själva". Dessutom avslöjar Gynning att hon, enligt henne själv, blev mycket generad när hon fick förhandstitta på sitt avsnitt:

– Det är så pinsamt i "Stjärnorna på slottet". Jag kan avslöja en grej, jag är så pinsam. De klipper ju jättemycket, berättar Carolina Gynning i podcasten och förklarar att en person i produktionen ska ha sagt att "du är ju så himla vacker" till henne, varpå Gynning då ska ha gett ett långt och skånskt "ja" som svar.

– Men du är ju det, utbrister Carina Berg i podcasten. 

Gynning tillägger sedan: 

– Jag går ju inte runt och tänker hela tiden "fan vad jag är snygg och sexig", utan man tänker så och sen kommer den där jävla rösten, pattarna har ärr och celluliterna. 

– Det låter som att jag är så jävla divig. 

Då sänds Carolina Gynnings avsnitt av "Stjärnorna på slottet"

Om det hela är så pinsamt som Carolina Gynning beskriver det återstår att se den 28 januari då avsnittet sänds på SVT.