"Bachelor"-Isas glädjande framtidsbesked med Sia

Nu berättar Isa Jallow om det glädjande framtidsbeskedet med Sia Hatami. - Foto: Youtube och TV4.
Dela på Pinterest
Turturduvorna Isa och Sia träffades i "Bachelor" och idag bor de tillsammans. Nu avslöjar Isa det nya beskedet om framtiden med Sia.

Isa Jallow och Siamak "Sia" Hatami föll för varandra i "Bachelor" 2022. Sia valde att ge sin sista ros till Isa mitt i säsongen, trots att det var flera veckor kvar av dejtande.  

– Jag är jättekär i Isa och känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, sa Sia Hatami i programmet.

Läs mer: Följarnas stöd efter Sias oväntade beslut i Bachelor: Vilken kärlekshistoria

Barnbeskedet: "Med dig"

Kärleken höll mellan Isa Jallow och Sia Hatami som blev ett par efter äventyret i "Bachelor". I dagsläget bor de tillsammans och syns flitigt på varandras sociala medier. I en video på parets Youtube-kanal "IsaxSia", avslöjade de att de bott tillsammans sedan i somras. 

 – Vi bor ihop. Vi har inofficiellt bott tillsammans sedan vi kom hem från Kreta, vilket är i början på juni, säger Sia i en videon.

De svara även på frågan om de vill ha några barn tillsammans

– Ja, med dig, säger Isa och tittar på Sia i videon. 

I en frågestund på Instagram berättar även Isa att hennes barnlängtan kom med Sia. 

"Innan jag träffade Sia så hade jag dock landat i att jag är helt okej med att inte ha barn. Kanske till och med inte ville. Det känns fint att ha funnit en person som har tänt gnistan att vilja ha barn. Kanske för att det är med just honom också", skriver hon.

Foto: Instagram.

Isa om Sias frieri

Men längtan efter barn är inte det enda som florerar i Isa och Sias tankar just nu. Nu svarar Isa på frågan om hon tror att Sia kommer fria till henne. 

"Det tror jag. Någon Vacker dag", skriver Isa på Instagram.

Foto: Instagram.