Följarnas stöd efter Sias oväntade beslut i Bachelor: “Vilken kärlekshistoria”

Tvådelad bild. Sia Hatami och Isa Jallow i Bachelor 2022.
Sia Hatami och Isa Jallow i Bachelor 2022. - Foto: Robert Jadenfelt/TV4 och skärmavbild Bachelor 2022/TV4
Dela på Pinterest
Sia Hatami gav sin sista ros till Isa Jallow och hoppar därför av Bachelor 2022 halvvägs in i säsongen. Nu firas kärleksparet på Instagram med hjärtan och glädjerop.

Det blev ett dramatiskt avslut på förra veckans “Bachelor” när Siamak "Sia" Hatami inte dök upp på rosceremonin. Dagen efter meddelade han att han är kär i deltagaren Isa Jallow och har bestämt sig för att ge henne sin sista ros. Därmed avslutar han sin medverkan i programmet mitt i säsongen. 

– Jag är jättekär i Isa och känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, sa Sia Hatami i “Bachelor”. 

Många tappade nog hakan i tv-sofforna när beslutet togs så tidigt in i säsongen. Men det var inte bara tittarna som blev chockade, utan tjejerna blev till synes förvånade över Sia Hatamis besked.

– Ska du dela ut din sista ros nu? Du har typ dejtat hälften av tjejerna, alltså vad håller du på med, sa deltagaren Alexandra Eklund i synk. 

Deltagaren Emma Eubanks höll med. 

– Jag ville bara skrika rak ut när Sia berättade att han har blivit kär i Isa som han har haft en dejt med i huset, sa hon i synk. 

Sia gav sin ros till Isa

Vidare i programmet får tittarna se när Sia Hatami förklarar sin kärlek för Isa Jallow.

– Det finns bara en plats i mitt hjärta och den är din, sa han till Isa när han när han frågar om hon vill ta emot hans sista ros - och hon tar emot rosen. 

Nu visar följarna sitt stöd på både Sia Hatamis och Isa Jallows Instagram med en hel del hjärt-emojis och glada hejarop. 

“Så finaaaaa” 

“Hoppas ni håller för alltid, vilken kärlekshistoria”

“Spricker av kärleken”

“Det finaste jag någonsin sett på Bachelor, va så nära gråt. Fina ni”

Så löd några av kommentarerna. Nu återstår frågan, är de fortfarande tillsammans?  Vi hoppas de är lyckliga oavsett!