Alexandra Nord var med i "Bachelor" och "Paradise hotel" – det gör hon idag

Alexandra Nord har varit med i "Bachelor", "Paradise hotel", "Ex on the beach" och "Middag med mitt ex".
Alexandra Nord har lagt realitykarriären på hyllan. - Foto: Fredrik Nilsson/Viaplay Sverige och Instagram.
Dela på Pinterest
Efter "Bachelor", "Paradise hotel" och "Celebrity ex on the beach" valde Alexandra Nord att lägga realitykarriären på hyllan. Idag spelar hon fotboll på professionell nivå och har lagt tv-tiden bakom sig.

Realitystjärnan Alexandra Nord blev känd med hela svenska folket när hon dejtade i tv och därefter gick tv-karriären som på räls. Men efter sin senaste medverkan i "Paradise hotel" försvann hon från rampljuset och flyttade från Sverige.

Reality-tv och dokusåpor

Alexandra Nord inledde sin karriär i reality-branschen 2017 när hon sökte kärleken hos Niclas Lij i "Bachelor". Men det blev dessvärre ingen kärlek i programmet, eftersom Niclas valde att ge sin sista ros till Johanna Scortea.  

Våren 2019 syntes Alexandra i den tolfte säsongen av dokusåpan "Paradise hotel", hon tog sig hela vägen till final men snubblade på mållinjen. Senare samma år var Nord med i programmet "Middag med mitt ex". Året därpå, våren 2020, var Alexandra en av deltagarna i "Celebrity ex on the beach" och under hösten återvände hon sedan tillbaka till "Paradise Hotel". 

Efter sin sista tv-medverkan flyttade hon från Sverige för att lämna realityprogrammen bakom sig. 

– Jag har lämnat det i mitt förflutna och nu går jag vidare, flyr landet och börjar om från start, sa Alexandra då till Aftonbladet.

Nya karriären som fotbollspelare m Brentford FC

Flyttlasset gick till England, närmare bestämt London. Dit flyttade Alexandra Nord för att göra comeback som fotbollsspelare. I en ny intervju berättar 30-åringen att tiden som reality-stjärna var en tid hon kände sig vilsen. 

– Det har egentligen inte varit jag. Det har aldrig känts naturligt för mig och har känt mig väldigt missuppfattad och tror inte att folk riktigt vet eller känner vem jag är på riktigt. Därför kände jag att jag verkligen vill radera ut det där, säger Alexandra till Expressen.

I dagsläget spelar Alexandra i det engelska fotbollslaget "Brentford FC" i division 1, där stannar hon åtminstone under säsongen 22/23. 

"Jag är så tacksam för den här möjligheten och att vara en del av den här klubben", skrev Alexandra efter sina debut på fotbollsplanen.