"Farmen"-Viktor om känslorna för Julia: "För mig är det ett spel"

Nu berättar "Farmen"-Viktor Bergström om sina egentliga känslor för Julia Joelsson Boänges. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Deltagarna Julia Joelsson Boänges och Viktor Bergström fattade snabbt tycke för varandra i "Farmen" 2023. Men det har börjat uppdagas att Viktor egentligen har andra intentioner.

"Farmen" är tillbaka i tv-rutan. Underhållningsprogrammet som årligen bjuder tittarna på starka känslor, interna bråk och intensiva kamper i Tinget. Och årets säsong är inget undantag – i alla fall inte när det kommer till starka känslor. 

Redan i det första avsnittet började känslorna spira mellan deltagarna Viktor Bergström, 28 och Julia Joelsson Boänges, 27. Första natten på gården valde duon att gå till sängs tillsammans i ladugården, anledningen var att det fanns mjukt hö där.

– Det som hände inatt på höskullen var att jag och Julia, vi kysste varandra, säger Viktor i "Farmen".

Viktor om riktiga känslorna för Julia

I "Farmen" pratar paret om att de vill ge kärleken en chans på utsidan, det vill säga efter inspelningen av programmet. Något som Julia verkar se framemot. 

– Min och Viktors relation är bra, vi sover ihop och vi hänger och sådär. Vi båda tycker om varandra och vill ge det en chans utanför "Farmen", säger Julia i programmet. 

Men nu avslöjar Viktor sin egentliga inställning till relationen med Julia.

– Jag sa att det finns väldigt stora känslor för dig men att jag har tagit avstånd för att du inte mår så bra, men det är bara snack för mig. För mig är det här ett spel och nu är jag här och behöver en amulett snabbt och kan jag utnyttja den situationen så gör jag det, säger han och fortsätter: 

– Eddie sköter själva snacket med Julia och jag sköter själva kärleksbiten, eller de låtsaskänslorna som finns, för att Julia inte ska få konstiga tankar eller idéer. 

Offentliga ursäkten

Efter avsnittet ber Viktor om en offentlig ursäkt till Julia på sin Instagram.

"Ja nu får man sträcka på sig och vara den vuxna. I kvällens avsnitt och eventuellt veckans avsnitt ber jag ännu en gång om ursökt även fast det är en tävling och ett spel. Det är aldrig okej att skada eller göra någon illa på olika sett", skriver Viktor och fortsätter: 

"I just detta avsnitt förstår jag verkligen att jag sårade dig och fick dig att tro saker. Jag ber verkligen om ursäkt Julia Joelsson Boänges".