Klara Elvgren om åldersskillnaden mellan henne och Jhon Arboleda: "Mer mogen"

Klara Elvgren om åldersskillnaden mellan henne och Jhon Arboleda: "Mer mogen"
Programledaren Klara Elvgren och "FBOY Island"-deltagaren Jhon Arboleda är idag ett par och väntar sitt första barn tillsammans. Nu berättar Elvgren om åldersskillnaden dem emellan. - Foto: Caisa Rasmussen / TT, Linus Hallsenius / discovery+ och Kanal 11
Dela på Pinterest
Dejtingprogrammet "FBOY Island" har dragit igång och medför en hel del spänning och dramatik, inte minst när det kommer till programledarens relation med en av deltagarna.

"FBOY Island"-säsongens kanske än så länge mest omtalade relation måste väl ändå vara den mellan programledaren Klara "Tanbyklara" Elvgren och deltagaren Jhon Arboleda

Klara Elvgren och Jhon Arboleda väntar sitt första barn

Paret, som blev tillsammans strax efter att "FOBY Island"-inspelningen tog slut, väntar idag sitt första barn. 

Avslöjandet om relationen och om parets gravidlycka kom bara några veckor innan det var dags för "FBOY Island"-premiären. Som pricken över i:et till den spännande och dramatiska premiären publicerade Klara Elvgren en video på sin Youtube-kanal där hon svarar på frågor kring sin relation till Jhon Arboleda. 

Berättar om åldersskillnaden

Hon svarar bland annat på frågan om hur det är att se sin pojkvän vara med i dejtingprogrammet. Hon pratar även om Arboledas ålder, som i skrivande stund är 25 år.

"Tänker ni mycket på er åldersskillnad och märks den av ibland i vissa situationer", lyder frågan som Elvgren väljer att svara på.

– Han är ju alltså bara 25 och jag är alltså 32, så det är sju år mellan oss, säger hon och fortsätter:

– Jhon är mer mogen än mig i vissa situationer. Det är klart att jag kan känna av åldersskillnaden i vissa situationer.

Det hon syftar på är att hon är mer berest än Jhon och har kommit längre i karriären. 

Men för det mesta tänker hon inte på deras åldersskillnad, berättar hon i videon och ger sedan en stor kärleksbomb av komplimanger till sin pojkvän. 

Fint!