Klara "Tanbyklara" Elvgrens ord om pojkvännens medverkan i FBOY Island: "Skrämmer mig"

Klara "Tanbyklara" Elvgren ord om pojkvännens medverkan i FBOY Island: "Skrämmer mig"
"FBOY Island"-deltagaren Jhon Arboleda är idag tillsammans med programledaren Klara Elvgren. - Foto: Skärmdump/FBOY Island/discovery+, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Hur är det att se sin pojkvän medverka i ett dejtingprogram på tv? Det är något influencern och programledaren Klara "Tanbyklara" Elvgren har koll på.

Den svenska upplagan av "FBOY Island" är igång och vilken dramatisk start det blev. Redan i första avsnittet fick programledaren Klara Elvgren, även känd som "Tanbyklara", meddela deltagarna att en av killarna behövt lämna inspelningen till följd av att ha brutit mot reglerna. Du kan läsa mer om det här.

Som pricken över i:et på en redan spännande säsong avslöjade nyligen programledaren Klara Elvgren och "FBOY Island"-deltagaren Jhon Arboleda att de är ett par.

Programledaren Klara Elvgren tillsammans med "FBOY Island"-deltagaren

I en video som Elvgren publicerade på sin Youtube-kanal i mitten av december berättade hon att hon och Arboleda träffades under en utekväll i Stockholm en kort tid efter inspelningen av "FBOY Island"

– Det sa bara "klick" mellan oss och jag har aldrig någonsin varit med om det, sa hon om mötet då.

Väntar sitt första barn

Ett par veckor efter att de berättat om sin relation kom ytterligare ett avslöjande, nämligen att de väntar barn. 

”2023, du kommer ge mig allt jag någonsin drömt om”, skrev Klara "Tanbyklara" Elvgren till videon.

Klara Elvgren är gravid och väntar sitt första barn med Jhon Arboleda.Foto: Caisa Rasmussen / TT

Klara Elvgren om att se Jhon Arboleda i "FBOY Island"

Omkring en månad efter det första avslöjandet var det dags för premiär för Sveriges första säsong av "FBOY Island". Så hur känns det egentligen att se sin pojkvän och pappa till ens kommande barn i ett dejtingprogram? Det är en fråga som Klara Elvgren svarar på i sin senaste vlogg. 

– Jag kan säga så här. Vi måste diskutera en grej, säger hon som svar på frågan och lägger fokus på en genomskinlig t-shirt Jhon har på sig i programmet:

– Det är Jhons glittriga tröja. Den här glittriga tröjan skrämmer mig till döds. Jag blir livrädd när jag ser den.

Foto: FBOY Island/discovery+

Men det är inte bara sin pojkväns glittrande överdel som hon tänker på när hon ser programmet, utan även det faktum att de gick från att inte känna varandra särskilt bra till att nu vara tillsammans och vänta sitt första barn.

– Vi har haft så roligt nu när vi sett de första avsnitten som är ute.  Det har faktiskt varit jättekul, för det är kul att se tillbaka på den här grejen och hur allt bara snabbt ändrades. Hur hela våra liv vändes upp och ner till något helt annat, säger Klara Elvgren i videon.