Bianca Ingrossos lyxiga present från vännerna – så mycket kostade den

Bianca Ingrossos lyxiga present från vännerna  – så mycket kostade den
Lovisa Worges och Lucas Feolas födelsedagspresent till Bianca Ingrosso visade sig vara samma som hon fick förra året. Dessutom är det en dyr historia. - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso firade nyligen sin 28-årsdag och när det blivit dags för hennes närmsta vänner att ge henne en födelsedagspresent uppstod en hel del frågetecken.

Bianca Ingrosso fyllde nyligen 28 år och firade den stora dagen med en stor fest som ägde rum på nyårsafton. På plats var bland andra Zara Larssson, Sanna och John Guidetti och Molly Hammar

Lukas Feola, som är en av Biancas nära vänner, var även han med på festen. Men en som däremot inte syntes till under firandet är Lovisa Worge, även hon en väldigt nära vän med Bianca. 

Men trots att hon inte medverkade på festen verkar det inte vara någon fara på taket när det gäller deras vänskap. Strax efter Biancas födelsedag åkte nämligen de tre vännerna till svenska fjällen för lite avkoppling i den snötäckta miljön.

Bianca Ingrossos födelsedagspresent från vännerna: "Bästa presenten jag fått"

Väl på plats fick den numera 28-åringen en födelsedagspresent från Lovisa och Lucas – en födelsedagspresent som visade sig var exakt likadan som den hon fick förra året.

I en vlogg som Ingrosso publicerat på sin Youtube-kanal får tittarna se när hon tar emot gåvan från sina vänner. 

– Förra året så fick jag samma va? säger Bianca frågandes när hon öppnat paktet och tillägger sedan:

– Så nu får jag mer. Det är än idag den bästa presenten jag fått i hela mitt liv.

Det som gömmer sig i paketet är nämligen en servis från varumärket Hermes. Men trots att födelsedagspresenten var identisk med den hon fick förra året verkar hon väldigt glad över samlingen.

Bianca Ingrosso fick koppar och assietter från Hermes i födelsedagspresent av Lukas Feola och Lovisa Worge. Foto: Skärmdump/Bianca Ingrosso/Youtube

Så mycket kostade Lovisas och Lucas födelsedagspresent till Bianca

Därefter kommenterar de priset och poängterar att det inte var en billig present:

– Det här är något man aldrig hade köpt till sig själv, eller jag hade inte gjort det i alla fall, säger Lovisa Worge, varpå Bianca flikar in:

– För det är så pass dyrt eller?

Som svar får hon ett rungande "ja".

– Jag hade aldrig köpt två koppar för de pengarna, säger Worge avslutningsvis.

Enligt Hermes hemsida kostar de små kopparna och assietterna, som kommer i två-pack, strax över 2 000 kronor.