Pernillas video avslöjar Benjamin Ingrossos mysiga dejt med småbarnsmamman Frøya Winther

Blev Benjamin Ingrossos dejt med småbarnsmamman Frøya Winther nyss avslöjad?
Är Benjamin Ingrosso och Frøya Winther ett par? Nu syns det ryktade paret umgås hemma hos Pernilla Wahlgren. - Foto: STELLA Pictures, Instagram/Skärmdump/@frejaswinther, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Är Frøya Winther Benjamin Ingrossos flickvän? Nu visar Pernilla Wahlgrens video på Instagram hur paret umgås under en till synes mysig familjemiddag.

Avslöjade Pernilla Wahlgren nyss att Benjamin Ingrosso och Frøya Winther fortfarande har en pågående relation? Nu syns Frøya Winther i alla fall hemma hos mamma Wahlgren på en mysig måndagsmiddag. 

Runt middagsbordet, som av Pernillas Instagram Stories att döma är dukat för fem personer, sitter Benjamin Ingrosso bredvid sin ryktade romans Frøya Winther.

Det ryktade paret säger inget mer i videon som Wahlgren publicerat. Däremot ger de ifrån sig en hel del skratt. 

Är Frøya Winther och Benjamin Ingrosso ett par?

Ryktet om att den norska influencern tillika småbarnsmamman Frøya Winther har en kärleksrelation med den svenska artisten har pågått i omkring ett år. Både Ingrosso och Winther har varit relativt tysta om relationen, men de har synts umgås på både familjen Wahglren-Ingrossos familjesemestrar, i Oslo och i Stockholm. Under den senaste tiden har de dock synts tillsammans allt mer sällan – åtminstone på sociala medier.

I en intervju som Frøya med norska Dagbladet förra året berättade hon om relationen till Benjamin:

– Det går väldigt bra. Vi har det bra, sa hon då.

Frågan om de ser sig själva som ett par eller inte återstår. Men visst ser de ut att ha det mysigt under familjemiddagen? 

Läs mer: Efter romansryktet: Så stor är åldersskillnaden mellan småbarnsmamman Frøya Winther och Benjamin Ingrosso

Läs mer: 6 saker du vill veta om Frøya Winther