Efter bilden – Carolina Gynning slår tillbaka mot ålderskommentarerna

Efter bilden – Carolina Gynning slår tillbaka mot ålderskommentarerna
Efter att Carolina Gynning publicerade en bild från i somras fick hon ta emot flera kommentarer gällande hennes ålder. - Foto: Janerik Henriksson/TT, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
44-åriga Carolina Gynning väcker ofta känslor hos sina följare. Den här gången handlar är det något så enkelt som konstnärens ålder som skapar reaktioner.

Nyligen publicerade Carolina Gynning en bild på sin Instagram – en bild som väckte mycket känslor hos hennes följare.

Bilden föreställer Carolina Gynning, poserandes iklädd bikini och en öppen kimono. Bilden är tagen förra sommaren då hon var på semester på Ibiza – en ö där Gynning även äger en lägenhet, något hon poängterade i det senaste avsnittet av "Gynning och Berg hittar sig själva" som hon har tillsammans med Carina Berg. Hon har nämligen fått en hel del kommentarer kring att hon inte borde vistas på ön.

– Jag fick så många kommentarer, säger hon och läser upp några kommentarer som hon fått under bilden.

"Tyvärr är du inte 20 längre", har en person kommenterat under bilden.

"Ibiza du är inte 20 längre", har en annan kommenterat.


Carina Berg uppmanar därefter sin poddkollega att inte svara de som skriver taskiga kommentarer. Men det spåret valde Carolina Gynning att inte gå på.

"Eh nej och det är jag glad för", svarade Gynning på en av ålderskommentarerna. 


Carolina Gynning ger svar på tal

I podcasten ger hon ett lite mer utförligt svar på tal:

– Då känner jag snälla, vad spelar det för roll hur gammal man är. Kan man inte åka till Ibiza efter 20? Jag har ju för fan lägenhet där, ska jag bara sälja den för att jag är 44?