Carolina Gynnings ord om intima umgänget med Bianca Ingrosso: "Lite för nasty"

Poddprofilens ord om trekanten med Bianca Ingrosso: "Lite för nasty"
Carolina Gynning har funderat över den intima invit som Bianca Ingrosso oväntat fick under en intervju i "Bianca". - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
Några månader efter att Bianca Ingrosso fick en mycket oväntad trekantsinvit av Carina Berg för Carolina Gynnings räkning uttalar sig nu Gynning om händelsen.

Det var i ett avsnitt av talkshowen "Bianca" som Bianca Ingrosso – kanske något ofrivilligt – sträckte ut en hand till Carolina Gynning när en efterfrågad trekant kom på tal.

Under ett segment i "Bianca" då Bianca Ingrosso frågade Carina Berg om hennes poddpartner Carolina Gynning, som under samtalet var iförd ljudisolerade hörlurar, hade lyckats med en av sina stora önskningar: Att ta in en tredje part i sängkammaren med sin partner Viktor Philipson. Som svar fick Bianca ett dystert besked, nämligen att Gynning ännu inte lyckats uppfylla sin önskan. 

Men ur svaret kom en för många kanske oväntad idé från Berg.

– Är du intresserad?, frågade Carina Berg och vände sig till den då 27-åriga programledaren. 

Efter en stunds tystnad kom ett till synes obekvämt "vem vet" från Bianca Ingrosso. 

När Carolina Gynning gästade Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" bjöds Ingrosso in till en trekant i hushållet Gynning-Philipson. Foto: Skärmdump/"Bianca"/discovery+

Carolina Gynnings trekantsinvit till Bianca Ingrosso

När det blev dags för Carolina Gynning att ta av sig hörlurarna och komma in i samtalet igen utbrast Berg:

– Gynning, jag tror inte du anar det roliga som har hänt. Du vet hur du vill ha en trekant, och har velat det länge. Så har ni inte hittat rätt. Men jag har ordnat det här åt er.

– Här sitter ju självaste gudagåvan liksom, sa Bianca glatt. 

– Är det Bianca? Nämen Bianca, sa en då mycket glad Gynning samtidigt som hon kramade om henne.

"Känner ju hennes mamma"

I ett avsnitt av podcasten "Gynning och Berg hittar sig själva" tar ena halvan av podcasten upp diskussionen på nytt. 

Det vankas nämligen frågestund i podcasten och Carolina Gynning får frågan om den tidigare nämnda trekanten med Bianca, varpå hon svarar att hon nu tänkt igenom förslaget och att hon då kommit fram till att det kanske inte är en så bra idé ändå.

– Det är så sjukt för alltså jag menar vilken drömtjej som kom upp där och sa att hon skulle kunna tänka sig. Det kan man ju aldrig ens i sina fantasier tänka sig att man ska få till det med en sådan heting, säger hon i avsnittet och fortsätter:

– Men då är det så här att sen började jag tänka på att jag känner ju hennes mamma. Allting blir lite för "nasty".

Hon tillägger att hon misstänker att Bianca kan ha varit en aning oseriös när hon tackade och tog emot inbjudan, men att hon kommer vara öppen både för det och om det om det någon gång sker.