Därför känner du igen Nicci Hernestig i Love island 2023

Tvådelad bild på Nicci Hernestig i "Paradise" och "Love island Sverige".
Nicci Hernestig syntes nyligen i ett annat känt realityprogram. - Foto: Viaplay och TV4.
Dela på Pinterest
Nicci Hernestig söker kärleken i årets säsong av "Love island Sverige". Känner du igen henne? Här är varför.

"Love island Sverige" är tillbaka med en ny spännande och kärleksfull säsong. I dejtingprogrammet delas deltagarna in i par och den som blir utan partner får packa väskorna och åka hem. Redan första veckan fick deltagaren Gephte lämna "Love island". 

Trots att deltagare får lämna lyxvillan i Dominikanska Republiken, checkar nya deltagare in för att hitta kärleken. Och veckan kom det in ett minst sagt välbekant ansikte i "Love island"-villan. 

Läs mer: Julia Franzén lämnar Love island dagen efter premiären – nu berättar hon om beslutet

Varit med kända dokusåpan

Det är influencern Nicci Hernestig som kliver in i programmet. Nicci syns flitigt på sociala medier, på Instagram har hon över 121 000 följare och på streaming-hemsidan Twich har hon över 12 000 följare. 

Men det är inte bara från sociala medier som ni kanske känner igen Nicci Hernestig. Hon har synts till i ett annat välkänt tv-program – nämligen "Paradise" 2022. I dokusåpan tog hon sig hela vägen till finalen, men snubblade på målsnöret och hamnade på en hederlig andraplats tillsammans med partnern Agnes Dahlborg

Läs mer: Influencern Nicci Hernestig kommer in i Paradise 2022

Exet har också varit med i "Love island"

Under våren 2023 är det Niccis tur att söka kärleken hos någon av deltagarna i "Love island Sverige". Men hon har även två kända relationer sedan tidigare, bland annat med Youtube-profilen Ben Mitkus och reality-deltagaren Mathias Guss. Den sistnämnda sökte kärleken i "Love island Sverige" 2018. 

När Nicci Hernestig kliver in i programmet berättar hon att hon tidigare haft kontakt med årets "Love island"-deltagare Adrian Podde.

Läs mer: Därför känner du igen Adrian Podde i Love island 2023

Foto: TV4.