Edvin Törnbloms avslöjande om Guldbaggegalan: "Helt sjukt"

Edvin Törnblom var röda mattan-reporter och prisutdelare under Guldbaggegalan 2023. Parisa Amiri axlade rollen som programledare. - Foto: Skärmdump/SVT/Guldbaggegalan 2023, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Det var glitter och glamour under måndagens Guldbaggegala, inte minst för galans röda mattan-reporter och prisutdelare Edvin Törnblom.

Under måndagen hölls årets upplaga av Guldbaggegalan – en gala som samlade en stor del av filmbranschen i Sverige. På röda mattan var det ingen mindre än Edvin Törnblom som höll låda och intervjuade kända personer som Kakan Hermansson, Fares Fares och Christer Lindarw. Programledare för galan var Parisa Amiri.

Precis som galans övriga deltagare var röda mattan-reportern Edvin Törnblom uppklädd till tänderna – och bar på en hel del dyrbara ting. 

Edvin Törnbloms dyrbara klädsel på Guldbaggegalan

I podcasten "Ursäkta", som Törnblom har med Johanna Nordström, berättar han om kvällen och avslöjar en del detaljer om sin minst sagt lyxiga klädsel. 

– Jag ska alltså bära smycken till ett värde av en miljon kronor, säger han i avsnittet som spelades in dagen före Guldbaggegalan.

– Det är helt sjukt, alltså jag kommer glittra. Jag kommer vara så snygg.

Edvin Törnblom gjorde ett ombyte under kvällen och bar smoking på röda mattan, och kostym när det var dags för honom att dela ut Guldbaggens publikpris.

Törnblom var inte bara snygg på galan utan också DYR, om man får be! Lyx, lyx, lyx.