Programledaren i chock efter Julia Franzéns intima avslöjande i direktsändning: "Då vet vi det..."

Programledaren i chock efter Julia Franzéns intima avslöjande i direktsändning: "Då vet vi det..."
Kärleksparet Bingo Rimér och Julia Franzén börjar bli redo att skaffa barn – och verkar ha rätt bra förutsättningar för det, enligt Franzén. - Foto: Stella Pictures, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
När "Love Island"-programledaren Julia Franzén gästar "Efter fem" avslöjar hon en minst sagt oväntad – och intim – detalj om sin pojkvän Bingo Rimér.

"Love Island"-aktuella Julia Franzén har varit i ropet under flera år. Hon har medverkat i allt från "Cirkus magaluf", "Robinson" och "Bachelorette". Dessutom är hon tillsammans med en av Sveriges kanske mest folkkära fotografer, nämligen Bingo Rimér

Till vardags syns Julia Franzén på sociala medier där hon flitigt och på ett mycket bjussigt sätt delar med sig av vad som händer i hennes liv. Just nu är hon aktuell som programledare för TV4:s "Love Island", och även där får hennes följare hänga med bakom kulisserna. 

Läs mer: Julia Franzén avslöjar oväntade detaljen i "Love island"-villan

Julia Franzén om fertilitetsbeskedet

Nu har hon dock lämnat Dominikanska republiken och återvänt hem för en liten paus från inspelningen av "Love Island". Väl hemma i Stockholm passade hon på att gästa onsdagens "Efter fem"-sändning där hon blev intervjuad av Anna Brolin

Under samtalet tar Brolin upp att Franzén är väldigt öppen och ärlig på sina sociala medier, och kommer då in på ett känslosamt videoklipp som hon nyligen publicerade. 

I klippet berättar en märkbart berörd Julia Franzén att hon precis gjort ett fertilitetstest – ett test som visade att hon har bra ägg, men att de är väldigt få. 

Julia Franzéns otippade ord under intervjun

I "Efter fem" utvecklar Julia Franzén sina tankar kring testet och dess resultat:

– Jag gjorde det mest för skojs skull för jag tänkte att man är aldrig redo, och så är Bingo 47, säger hon och tillägger sedan något som får Anna Brolin att bli till synes överraskad:

– Han hade supersperma, så han är så nöjd. 

– Då vet vi det, ger Anna Brolin som svar samtidigt som hon ler till kameran. 

"Så redo"

Efter avslöjandet om pojkvännens superegenskaper berättar hon att hon faktiskt börjar bli redo för att börja försöka bli gravid. 

– Jag är så redo. Går hemma och puffar mina kuddar i Marbella, så jag har så mycket tid för att ta hand om ett barn, säger Franzén avslutningsvis.