Därför känner du igen Jennifer Walter "Min mamma, din pappa"

Jennifer Walter från "Min mamma, din pappa", har också varit med i "Paradise hotel". - Foto: Fredrik Nilsson / Viaplay Sverige och TV4.
Dela på Pinterest
Jennifer Walter är aktuell i nya realityprogrammet "Min mamma, din pappa". Och kanske känns hennes ansikte bekant, hon har nämligen varit med i ett annat tv-program.

Jennifer Walter är ett av barnen som har anmält sin förälder till dejtingprogrammet "Min mamma, din pappa". Det nya kärleksprogrammet där frånskilda singelföräldrar ska försöka hitta kärleken igen – haken är att deras barn har ett finger med i spelet. 

"Min mamma, din pappa"

I "Min mamma, din pappa" stängs elva singlar in i en villa för att dejta varandra. En av deltagarna som söker kärleken i programmet är Lennart Kingsson och har nominerats av sin dotter Jennifer Walter. Det Lennart inte vet är att Jennifer, tillsammans med de andra deltagarnas barn, övervakar honom genom övervakningskameror.

Läs mer: "Min mamma, din pappa" – alla deltagare

Därför känner du igen Jennifer Walter

Kanske känner du igen Jennifer Walter sedan tidigare, hon är nämligen inte helt okänd för Sverige. Till att börja med heter hon "Bambiisen" på Instagram och har över femton tusen följare på plattformen."Min mamma, din pappa" är inte heller det första tv-programmet som Jennifer varit med i, hon var nämligen med i "Paradise hotel" 2020.