Sofia Wistam i chock – berättar om makens natt med Pamela Anderson: "I stringtrosor..."

Sofia Wistam avslöjar sin makes möte med Pamela Anderson. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT, Francois Mori/APTTT
Dela på Pinterest
Det som händer i London, stannar i London... Eller? Inte om man har en poddare till fru. Nu avslöjar Sofia Wistam detaljer om makens heta natt med Pamela Anderson.

I sin podcast "Wahlgren och Wistam" pratar Sofia Wistam med sin poddkollega Pernilla Wahlgren om en dokumentär om Pamela Anderson, varpå Wistam kommer på att hennes man, Magnus Wistam, har en lite speciell relation till skådespelerskan tillika fotomodellen. 

Relationen skapades för omkring sju år sedan, men vad som faktiskt hände under Magnus Wistams första möte med Pamela Anderson, det berättar Sofia Wistam om först nu. 

Sofia Wistams chock – maken på efterfest med Pamela Anderson

Sofia berättar att hennes man befann sig i London i ett jobbsammanhang när hon plötsligt fick syn på en Facebook-uppdatering från sin make – en uppdatering som gjorde henne minst sagt chockad. 

I Facebook-inlägget informerades hon om att Magnus var på en efterfest tillsammans med Pamela Anderson – hemma hos artisten Grace Jones. Wistam, Anderson och Jones ska ha träffats under en middag och därefter ska de ha gått hem ett gäng, däribland Andersons stylist, till Jones lägenhet i London. 

Magnus Wistams natt med fotomodellen

Efter en del sång och dans ska Pamela Anderson, enligt Magnus Wistam, plötsligt ha "tappat" sin klänning. I ett avsnitt av "Wahlgren och Wistam" berättar Sofia Wistam om händelsen:

– Då står hon och dansar och "poff" så tappar hon klänningen förstår du. Hon tappar klänningen ja, så tokigt va. Då står hon i stringtrosor och har bara tejp på tuttarna, som två plåster för att skydda bröstvårtorna. 

Efter den oväntade händelsen fick ingen mindre Magnus Wistam komma till undsättning så att Pamela Anderson kunde få på sig sina kläder igen:

– Den här stylisten och Magnus fick hjälpa Pamela att få på sig klänningen igen, säger Sofia Wistam i avsnittet.