Starka reaktioner efter bilden på Amanda Schulman: "Trodde det var Kim Kardashian"

Starka reaktioner efter bilden på Amanda Schulman: "Trodde det var Kim Kardashian"
Efter att Amanda Schulman nyligen publicerade en bild på sig själv väcktes starka känslor hos de som följer henne på sociala medier. - Foto: Stina Stjernkvist/TT, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
När Amanda Schulman publicerade en bild på sig själv på sociala medier väckte hon en mängd olika reaktioner hos sina följare. Läs mer här!

Amanda Schulman eller Kim Kardashian – det är en fråga som flera av den svenska entreprenörens följare ställer sig. 

Orsaken till att många ställt sig den frågan är en bild som Amanda Schulman publicerade på sin Instagram i samband med att hon skulle gå på Guldbaggegalan. 

På bilden syns Schulman posera i en vit, kort, långärmad klänning med cape. Man kan minst sagt säga att både hon och klänningen strålar på bilden, vilket flera av henens följare också kommenterar:

"Wow"

"En pangkvinna"

"Sjukaste jag sett"

"Herregud så snygg"

Men det är inte bara Amandas skönhet som följarna nämner i kommentarsfältet, utan även att hon är väldigt lik en annan känd person. 

"Trodde det var Kim Kardashian", lyder flera av kommentarerna under bilden. 


Amanda Schulman är med i filmen Triangle of sadness

Amanda Schulman medverkade på Guldbaggegalan dels till följd av att hennes man, Alex Schulman, ligger bakom boken "Bränn alla mina brev" som nyligen blev till film – en film som var nominerad på galan. Men hon var även där för att hon är med i filmen Triangle of Sadness som även den var nominerad och som faktiskt vann en hel del priser. 

Alex och Amanda Schulman på Guldbaggegalan 2023. Foto: Anders Wiklund/TT
Nästa artikel
Johanna Nordström