Carolina Gynning ifrågasätts av följarna: "Hur i helvete..."

Carolina-gynning
Carolina-gynning - Foto: Foto: Jonas Ekströmer/TT, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Carolina Gynning är bra på att engagera sina följare – det är en sak som är säker. Nu ifrågasätts konstnären tillika poddprofilen på sin Instagram.

Vi vill varna känsliga läsare för att delar av texten kan uppfattas som triggande.

Carolina Gynning engagerar jämt och ständigt sina följare. Om det inte är ett uttalande i podcasten "Gynning och Berg" är det troligtvis ett säg i ett tv-program – eller ett inlägg på Instagram. 

Ett uttalande som Gynning gjorde i den nämnda podcasten engagerade ingen mindre än Bianca Ingrosso, som tog upp det hela när hon bjöd in till sin talkshow "Bianca"

Inviten till Bianca Ingrosso

I ett avsnitt av Carolina Gynnings och Carina Bergs podcast ska Gynning nämligen tagit upp att hon är sugen på att bjuda in en tredje part i sitt och pojkvännen Viktor Philipsons sexliv. Uttalandet tog Ingrosso fasta vid och frågade därför Gynning om hon lyckats uppfylla sin önskan. Som svar fick hon ett dystert "nej".

Av det svaret kom en idé från Carina Berg, som även hon deltog under intervjun i "Bianca". Kanske var Bianca själv intresserad av att bidra till att Gynnings önskan uppfylls, tänkte Beg.

Efter en stunds tystnad kom till slut ett till synes obekvämt svar från Bianca:

– Vem vet...

Följarna reagerar på Carolina Gynnings inlägg

Men det är inte bara kända ansikten som Bianca Ingrosso som engageras och blir nyfikna av det Carolina Gynning uttrycker sig om. Flera av konstnärens över 400 tusen följare ger sig allt som oftast in i hennes kommentarsfält för att både uttrycka sina åsikter och ifrågasätta de inlägg som publiceras. 

Carolina Gynning har tidigare fått ta emot en hel drös med kommentarer angående sin ålder. Det kan du läsa mer om här. Men under ett av Gynnings senaste Instagram-inlägg handlar kommentarerna om hennes förhållande till kost och träning. 

Carolina Gynning detoxar – ifrågasätts av följarna

Under torsdagen publicerade Gynning nämligen en bild på sig själv som visar hur hon tränar i ett gym. Till bilden skriver hon att hon påbörjat en "sockerdetox" och har förbjudit sig själv att äta socker, gluten och laktos.

"Älsklingar guess what!!! Jag har blivit sockerfri!!! I 8 dagar har jag slutat med socker. Det är heeelt sjukt att jag klarar det. Bara nyttig mat, ingen gluten, laktos eller socker. Vi ses vecka 8 typ då är jag hård som en tegelsten, känner redan resultat heeelt sjukt! Nu kör vi!!! Så bra att sockerdetoxa!!!"

En del följare uppskattar inlägget och skriver att de är med Gynning på utmaningen, men det finns även de som ifrågasätter kosthållningen. 

"Vad äter du då?" och "Hur i helvete klarar man det?" lyder några av kommentarerna under Gynnings inlägg.