Mest läst

Här kan du läsa mer om melloaktuella Marcus och Martinus

Marcus och Martinus – här kan du läsa mer om tvillingparet. Foto: Jessica Gow/TT
Dela på Pinterest
Marcus och Martinus tävlar i den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2023. Här kan du bland annat läsa om tvillingarnas familj, längd, ålder och om de har en flickvän eller pojkvän.

Markus och Martinus slog igenom som artister redan som tioåringar, då med låten "To dråper vann". Den norska artistduon tillika tvillingparet är även kända för låten "Elektrisk" som de släppte 2015. Här kan du läsa mer om melloaktuella Marcus och Martinus!

Hur gamla är Marcus och Martinus?

Marcus och Martinus är födda den 21 februari 2002. 

Marcus och Martinus familj: Mamma Gerd och pappa Kjell-Erik

Marcus och Martinus mamma heter Gerd Anne Gunnarsen och tvillingparets pappa heter Kjell-Erik Gunnarsen. De har även två systrar.

Har Marcus och Martinus en syster?

Marcus och Martinus har en storasyster som heter Silje. De har även en lillasyster som heter Emma, som verkar gå i sina storebröders fotspår då hon själv släppt flera låtar. Marcus och Martinus musikaliska syster går under artistnamnet "eMMa".

Marcus och Martinus längd

Många funderar hur långa Marcus och Martinus är. En riktig svår fråga, tycker vi. Men det vi kan säga är att de verkar vara lite kortare än artisten tillika programledaren Sanna Nielsen med klackar. Och Sanna Nielsen, hon är omkring 1,80 m.

Hur långa är Marcus och Martinus? De är till synes kortare än Sanna Nielsen iklädd klackar. Här är de tillsammans på "Allsång på Skansen". Foto: Christine Olsson/TT

Hits av Marcus och Martinus

Marcus och Martinus har hits som "Elektrisk" och "Girls".

Har Marcus och/eller Martinus någon flickvän eller pojkvän?

På partnerfronten ser det ljust ut för Marcus, men mindre ljust ut för Martinus. Men vem vet, kanske är det så att Martinus trivs hur bra som singel! 

Marcus ska enligt Aftonbladet ha en flickvän som heter Nora. 

Marcus och Martinus i Melodifestivalen 2023

I år tävlar Marcus och Martinus i den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2023. De tävlar med låten "Air".

Här kan du läsa mer om vilka artister som tävlar i deltävling 3.