Känslosamt avsked när Isabelle lämnar "Love island Sverige"

Isabelle Oskarsson och Ikenna Abika.
Isabelle Oskarsson tvingas lämna "Love island Sverige" efter akuta operationen. - Foto: Jakob Dahlström/TV4 och TV4.
Dela på Pinterest
Deltagaren Isabelle Oskarsson tvingades till en akut operation mitt under "Love island"-inspelningarna. Efter några dagar får deltagaren komma tillbaka – ett kärt återseende men också ett sorgligt avsked när hon i samma veva väljer att lämna programmet.

"Love island Sverige" har bjudit tittarna på en hel del kärleksfulla ögonblick och känslosamma avsked och veckans avsnitt var inget undantag. Under förra veckan fick deltagaren Isabelle "Bella" Oskarsson åka till sjukhuset då hon hade problem med magen. Några dagar senare kom beskedet att hon tvingats till en akut titthålsoperation. Stöttande partnern Ikenna "Ike" Abika var påtagligt känslosam efter beskedet.

– Jag önskar att kunde vara där och krama henne och pussa henne på pannan och visa henne extra mycket kärlek, säger Ikenna i programmet. 

Läs mer: "Love island"-deltagaren tvingas till akut operation

Bella tillbaka i "Love island"-villan

Saknaden efter Isabella har varit stor och i veckan var Ikenna påväg att lämna programmet frivilligt, då hans känslor för Bella vuxit sig starka. Då överraskade programledaren Julia Franzén med att Isabelle "Bella" Oskarsson kommer tillbaka till lyxvillan. 

– Det känns som en dröm, jag har saknat sig som fan. Det har inte varit samma sak utan dig, säger Ikenna "Ike" Abika till Isabella. 

Foto: TV4.

Isabella och Ikenna lämnar programmet

Trots det kära återseendet i "Love island"-villan, tvingades Isabella Oskarsson att packa sina väskor och åka hem. Ett beslut som tagits av läkarna på sjukhuset. 

– Det är för min hälsa, så jag måste tyvärr lämna er alla, det är jättejobbigt för mig med ge aldrig upp hörni, säger Isabelle i programmet. 

Men det det är inte bara Bella som lämnar, även Ike väljer att åka hem med nyfunna kärleken Isabelle. 

– Tack vare "Love island" så har jag hittat min första kärlek, för att jag är kär i dig Isabelle och jag väljer att åka hem tillsammans med dig, säger Ikeanna till Isabelle.

Det följs av ett tårfyllt avsked som inte lämnade någon deltagare oberörd.