Här kan du läsa mer om Hampus Nessvold: Partner, Therese och relationen med Mia Skäringer

Här kan du läsa mer om Hampus Nessvold: Partner, Therese och relationen med Mia Skäringer. - Foto: Janerik Henriksson/TT, Christine Olsson/TT, Adam Ihse/TT
Dela på Pinterest
Har Hampus Nessvold en flickvän, vad heter han på Instagram och vad har han för relation till Mia Skäringer?

Hampus Nessvold har hörts i radioprogram på P3, setts på tv och hörts i podd. Han står även bakom en uppmärksammad föreställning "Ta det som en man", där han ifrågasätter just mansrollen. Här kan du läsa mer om mångsysslaren Hampus Nessvold!

Hur gammal är Hampus Nessvold? 

Hampus Nessvold är född den 6 maj 1996, vilket gör honom till 26 år i skrivande stund. 

Hampus Nessvolds hemstad 

Hampus Nessvold växte upp i Värnamo, närmare bestämt i en liten by utanför den lilla staden som är belägen i Jönköpings län.

Hampus Nessvold som Therese

Kanske känner du igen Hampus Nessvold från den populära SVT-serien "Trevlig helg"? Där spelar Nessvold kassörskan Therese – en så pass uppskattad karaktär att det föddes en ny humorserie på SVT vid namn "Therese i kassan", där Hampus Nessvold självklart är med.

Vad heter Hampus Nessvold på Instagram? 

På Instagram heter Hampus kort och gott: "hampusnessvold".

Har Hampus Nessvold en partner? 

Hampus Nessvold pratar inte allt för ofta om sitt kärleksliv. Däremot har han nämnt sin flickvän i podcasten "Skäringen och Nessvold", och ser till synes kär ut på Instagram. Så kanske är det så att Hampus har en flickvän. 

Har podcast med Mia Skäringer 

Hampus Nessvold och Mia Skäringer driver podcasten "Skäringer och Nessvold" tillsammans. Podcasten sände sitt första avsnitt i januari 2022. Podduon har även jobbat ihop i andra forum. Skäringer regisserade nämligen Nessvolds föreställning "Ta det som en man".