Komikern Henrik Nyblom: Ålder, flickvän, Instagram och podcasten med Magnus Betnér

Här kan du läsa mer om komikern Henrik Nyblom: Ålder, flickvän, Instagram och podcasten med Magnus Betnér
Här kan du läsa mer om komikern Henrik Nyblom: Ålder, flickvän, Instagram och podcasten med Magnus Betnér. - Foto: Oliver Martin Henriquez /Baluba
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om Henrik Nyblom: Podcasten med Magnus Betnér, var han bor och om han har någon flickvän. Det och mycket mer hittar du här!

Henrik Nyblom är en svensk komiker som synts på stand up-scenen och i filmer som "Lyckligare kan ingen vara". Under våren 2023 kommer Nyblom synas på bästa sändningstid i och med sin medverkan i den nya säsongen av "Bäst i test".

Här kan du läsa mer om Henrik Nyblom! 

Henrik Nyblom: Ålder

Henrik Nyblom är född den 17 oktober 1986. Henrik Nybloms ålder är alltså 36 år idag. 

Var bor Henrik Nyblom? 

Henrik Nyblom bor i Stockholm och är skriven i en lägenhet i Nacka. 

Har Henrik Nyblom någon flickvän? 

Henrik Nyblom pratar inte särskilt mycket om sitt kärleksliv i media, så om han har någon flickvän eller pojkvän låter vi vara osagt.

Vad heter Henrik Nyblom på Instagram? 

På Instagram heter Henrik Nyblom kort och gott: henriknyblom.

Podcast med Magnus Betnér

Henrik Nyblom driver podcasten "Puss och kram" med sin komikerkollega Magnus Betnér. Podden släppte sitt första avsnitt i september 2022. Komiker- och podduon har även en föreställning ihop med samma namn.

Henrik Nyblom – deltagare i "Bäst i test" 

Under våren 2023 är Henrik Nyblom aktuell som deltagare i "Bäst i test". Där tävlar han tillsammans med Nikki Amini, Linnea Wikblad och Marko "Markoolio" Lehtosalo.