Elin Woodie och systern Therese Skog nya deltagare i "Love Island"

Elin Woodie och systern Therese Skog nya deltagare i "Love Island"
Elin Woodie och systern Therese Skog är två nya deltagare i "Love Island" . Elin Woodie, eller Skog som hon egentligen heter i efternamn, har tidigare varit med i "Ex on the beach". - Foto: Linus Hallsenius/Dplay, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Realityprofilen Elin Woodie gör entré i årets säsong av "Love Island". Detta gör hon tillsammans med sin syster, Therese Skog.

Elin Woodie, eller Skog som hon egentligen heter i efternamn, är en svensk realityprofil som för många är känd för sin medverkan i "Ex on the beach". Nu tar hon plats i ytterligare ett realityprogram, närmare bestämt "Love Island"

Elin Woodie i "Love Island"

Tillsammans med sin 32-åriga syster Therese Skog gör Elin Woodie, 25, nu entré i dejtingprogrammet "Love Island". 

Therese Skog i Big Brother

Men Elin Woodie är inte ensam om att ha varit med i tv tidigare. Även systern Therese Skog har setts i rutan förut, närmare bestämt i "Big brother".

Valet av deltagare upprör tittarna 

Det faktum att flera av årets "Love Island"-deltagare är influencers och har varit med i tv tidigare har kritiserats av tittare då de menar att de får en fördel i och med att de redan har många följare som därmed kan rösta på dem i programmet. 

Du kan läsa mer om det och TV4:s svar på kritiken här.

Elin Woodie i "Sweet but psycho" 

Kanske har du hört Elin Woodie i podcasten "Sweet but psycho"? I april 2020 startade hon nämligen podd med Josephine Qvist, även hon realityprofil.