Efter sveket i "Farmen" – så ser relationen mellan Viktor och Eddie ut idag

Viktor Bergström och Eddie Gecer i "Farmen" 2023.
Viktor Bergström berättar hur relationen till Eddie Gecer ser ut i ett halvår efter inspelningen av "Farmen". - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Starka vänskapen mellan "Farmen"-deltagarna Viktor Bergström och Eddie Gecer sattes på prov när Viktor började gå bakom ryggen på Eddie. Nu berättar Viktor Bergström hur duons relation ser ut efter sveket.

Det har varit en lång och händelserik säsong av "Farmen" 2023 där sammanlagt sju deltagare har valt att lämna programmet. Men två tävlanden som bestått sedan första dagen på gården är duon Viktor Bergström och Eddie Gecer. Killarna har sett ut att bli goda vänner i programmet och har spelat tillsammans för att få ut andra deltagare. 

Viktors taktikspel i "Farmen"

Men i "Farmen" tävlar deltagarna om en halv miljon kronor och för att vinna krävs det att man är den sista deltagaren kvar i programmet. För att komma ett steg närmare vinsten, valde Viktor att gå bakom ryggen på Eddie för att försöka spela ut honom. 

Det hela slutade med att Eddie blev förstakämpe och förlorade en kamp i tinget och efter ett känslosamt avsked fick han lämna "Farmen" 2023. 

– Eddie har aldrig varit någon spelbricka för mig utan jag tycker om Eddie till 100 procent. Vi har en grym relation och kompisar bråkar också, men kärleken mellan mig och Eddie består, sa Viktor efter avskedet av Eddie. 

Är Eddie och Viktor vänner idag?

Den frågan som många nu undrar över, hur ser egentligen vänskapsrelationen mellan "Farmen"-deltagarna ut idag? I en intervju med Hänt svarar Viktor Bergström på frågan. 

– Vi ringer varandra varje dag och pratar. Vi försöker få igång någonting också så att vi kan hamna i samma program igen. Vi är skitbra vänner, säger han. 

Men det är inte bara Viktor som har någonting att säga om vänskapen, även Eddie Gecer ger svar på tal.

"Relationen till Viktor är dunder, han är en lillebror. Daglig kontakt", skrev han till Hänt.