Supermodellen har blivit mamma: "Nytt kapitel i livet"

Jasmine Tookes och Juan David Borrero har blivit föräldrar till en dotter.
Jasmine Tookes och Juan David Borrero har blivit föräldrar till en dotter. - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press och STELLA Pictures/ddp socialmediaservice.
Dela på Pinterest
"Victoria's secret"-modellen Jasmine Tookes har fått sitt första barn. På Instagram visar hon upp bebislyckan och avslöjar nyfödda dotterns namn.

Supermodellen Jasmine Tookes upptäcktes som 15 åring, men det var inte förens som 19 åring som hon fick sitt stora genombrott. Från 2012 blev hon känd som en av modellerna för "Victoria's secret" och blev så småningom även en av deras åtråvärda "Angels". Nu har hon slutat arbeta för "Victoria's secret" och driver istället ett klädesmärke och arbetar som modell. 

Läs mer: Fansens kritik  "Victoria's secret"-modellen ambassadör för Fifa

Jasmine Tookes och Juan David Borrero

Jasmine Tookes och kärleken Juan David Borrero träffades 2016 när paret jobbade tillsammans i ett projekt för Snapchat. De gifte sig senare i september 2021. Bröllopet ägde rum i "Basilica and convent of San Francisco" i Quito, Ecuador. Ett storslaget bröllop där ingenting lämnades åt slumpen.

Jasmines svärfar, Alfredo Borrero, är vicepresident i Ecuador.

I november 2022 berättade Jasmine den glada nyheten att paret väntade sitt första barn.

"Vi längtar efter att få träffa den här värdefulla lilla ängeln. Känner mig så tacksam att få starta en familj med dig Juan David Borrero", skrev hon på sin Instagram. 

Jasmine Tookes har blivit mamma

På Instagram delade Jasmine Tookes en bild på sin, makens och dotterns händer. Den nya familjemedlemmen har fått namnet Mia Victoria


I en händelse på Instagram tackar Jasmine även för all kärlek och berättar att de är redo för det nya livet. 

"Tack så mycket till alla våra nära och kära för all kärlek. We är kär i henne och är så exalterade för nästa kapitlet i vårt liv", skrev hon. 

Kommentarsfältet fylls av gratulationer och stöttning från bland annat svenskorna Elsa Hosk och Emelie "Emitaz" Lindmark, men även tidigare VS-modellerna Miranda Kerr och Alessandra Amrosio.