Efter uppbrottet från Jon Olsson: Janni Deler avslöjar nya steget i livet

Efter uppbrottet från Jon Olsson: Janni Deler avslöjar livsförändringen
Janni Delér och Jon Olsson ska flytta. Paret skilde sig 2022. - Foto: Skärmdump/Youtube/Janni Delér, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Janni Delér och Jon Olsson gick skilda vägar 2022. Sedan dess har paret bott kvar i Cypern, dit de flyttade efter en längre tid i Marbella. Nu avslöjar ex-paret att de bestämt sig för att flytta igen.

Jon och Janni skilde sig 2022

Det var i somras som Jon Olsson och Janni Delér berättade att de valt att gå skilda vägar. Det numera ex-paret var tillsammans i elva år, gifte 2018 och har två barn ihop: Leon och Leia

Efter uppbrottet har paret fortfarande umgåtts en del, men också på tu man hand. Då familjen bor på Cypern har de även bott en del tillsammans. Men nyligen kom beskedet: Familjen Olsson-Delér ska flytta.

Janni Delér: Vi ska flytta

Det är i en Youtube-video som Janni Delér delar med sig av nyheten. 

– Vi ska flytta, och det känns ganska skönt. Men det känns också som det rätta steget för oss. Så det är vad jag varit upptagen med att göra, eller vad vi varit upptagna med att göra. 

Janni förklarar att de älskat att bo i Cypern, men att det har varit ganska ensamt i och med alla de förändringar som de gått igenom den senaste tiden. 

– Det känns inte som rätt ställe för oss att bo just nu. Så vi ska flytta. 

Men var och när de ska flytta väljer familjen att hålla för sig själva, åtminstone ett tag till. Däremot berättar hon att det kommer en flyttfirma och tar med sig alla flyttkartonger i samma veva som videon spelades in, vilket indikerar på att flytten sker väldigt snart.

Spännande!