Amanda gravid efter tre veckor – Alex Schulman: "Nu har jag henne"

Alex och Amanda Schulman
Alex och Amanda Schulman blev gravida efter tre veckor tillsammans, något Alex Schulman berättar att han blev mycket glad över. - Foto: Pontus Lundahl/TT, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Alex och Amanda Schulman har varit ett par i omkring 15 år. I "Malou möter" berättar Alex om parets första tid tillsammans.

Det numera gifta paret Alex och Amanda Schulman träffades i samband med ett jobbevenemang sommaren 2008. Tre veckor efter de började träffas blev de gravida, något Amanda tidigare berättat om i sin podcast "Fredagspodden" och då beskrivit att de var alldeles nykära under graviditetens alla månader.  

Amanda Schulman gravid efter tre veckor med Alex

Både Alex och Amanda kom direkt ur varsitt förhållande när de träffades. Men att Amanda blev gravid så snabbt inpå deras första möte såg han bara som positivt, det berättar Alex Schulman när han gästar Malou von Sivers i "Malou möter":

– Jag minns hur glad jag var när hon blev gravid efter bara tre veckor: "Nu har jag henne, nu kan hon inte eller det kanske hon kan, men det är mycket jobbigare att lämna mig", säger Alex när han berättar om hur han tänkte då, för omkring 15 år sedan.

Alex och Amanda tillsammans med sin äldsta dotter Charlie Schulman.Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola


Alex Schulman om relationen till Amanda: "En knäppis"

– Hon var också en knäppis, tillägger Alex och berättar att han och Amanda, under en av sina första dejter, hoppade på en båt där det hölls en bröllopsfest för personer de inte alls kände. 

Han berättar även att han går i terapi för att jobba på det faktum att han "hela tiden känner att han inte räcker till" i relationen till sin fru. 

Alex och Amanda gifte sig 2010

Alex och Amanda Schulman gifte sig på Gotland 2010. Paret har tre barn ihop: Charlie, Frances och Louie

Alex och Amanda Schulmans ex

Alex Schulman har tidigare varit gift med Katrin Zytomierska. En annan ex-flickvän till Schulman är Christina Nordhager som idag är tillsammans med komikern Messiah Hallberg

En av Amanda Schulmans tidigare pojkvänner är juveleraren Oscar Engelbert, en man som är bror till artisten John Engelbert och gift med Giovanna Engelbert, kreativ direktör på Swarovski