Efter avslöjandet – följarna förvirrade efter Filippa Toremos besked

- Foto: Instagram/@filippatoremo, Youtube/Filippa Toremo
Dela på Pinterest
Nyligen avslöjade influencern Filippa Toremo vad hennes nyfödda son ska heta. Eller gjorde hon det? Ett svar från den nyblivna mamman har nämligen gjort följarna rätt så förvirrade kring namnfrågan.

I slutet på februari berättade Filippa Toremo att hon blivit mamma till en liten pojke. Omkring en vecka efter födseln publicerade hon en Instagram-video på sig själv och sin son och avslöjade samtidigt vad hon namngett sin son.

"Todd", skrev hon i inlägget. 



I samma veva som Filippa Toremo avslöjade sonens namn publicerade hon även en Tiktok-video där hon syns ligga i sängen med sin son. Under videon har det strömmat in kommentarer från följare som uttrycker hur gullig den nyfödde lille pojken är. Men det finns också kommentarer från följare som undrar vad bebisen fått för namn. 


"Inte 100 procent bestämt än", ger Toremo som svar, vilket har resulterat i stor förvirring hos följarna.

Följarnas förvirring efter Filippa Toremos besked


Svaret verkar för många till synes ses som relativt otippat då hon på sin andra plattform nyligen gått ut med att bebisen heter Todd, något en del följare också påpekar:

"Han heter Todd såg ditt inlägg på insta", lyder en av kommentarerna.

"Hon har inte bestämt än" och "Todd?", lyder andra.

"Nej hon skrev ju att hon inte 100 procent bestämt än, hon kan ha ett namn men hon vet inte om hon vill ha det 100 procent", lyder ytterligare en kommentar på ämnet.


Oavsett om bebisen får namnet Todd eller ej så är det en väldigt söt liten pojke, och vi önskar Filippa Toremo med familj all lycka!