Efter Filippa Toremos glädjebesked – Ingrosso uttrycker sin bebislycka

Efter Filippa Toremos glädjebesked – Ingrosso uttrycker sin bebislycka
Filippa Toremo har fått barn. - Foto: Instagram/@filippatoremo
Dela på Pinterest
Efter att Filippa Toremo meddelade att hon blivit mamma har grattishälsningarna strömmat in från olika håll. Blande de som skickat kärlek finns flera kända ansikten, bland annat Bianca Ingrosso.

Igår kom glädjebeskedet: influencern Filippa Toremo har fått barn. Det var omkring 19-tiden på måndagskvällen som den nyblivna mamman publicerade en bild på sig själv och sin nyfödda son. Detta efter en natt då Toremos följare fått flera Instagram Storys-uppdateringar från förlossningen. 

"Lite visste jag att detta skulle bli en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv. Nu är han äntligen här.", skrev Filippa Toremo i sitt första inlägg i flödet efter bebisens ankomst. 

Ingrossos lycka – efter Filippa Toremos bebisbesked

Efter att inlägget publicerats strömmade grattishälsningarna in från både följare och Filippas nära och kära, däribland Bianca Ingrosso som både kommenterat under Toremos bild och uttryckt sin lycka för bebisens ankomst i en post på sin egen Instagram:

"Att se dig så stark, positiv och glad genom denna resa samt att se dina vackra vänner stötta dig så respektfullt har varit så inspirerande och vackert att se.", skriver Ingrosso.

Foto: Skärmdump/Instagram/@biancaingrosso

Under Filippas bild på sig själv och sin nyfödda son kommenterar Bianca: 

"OMG JAG GRÅTER"


Toremo arbetar med Ingrossos sminkföretag Caia och delar då och då med sig av små klipp i samarbete med företaget. Förutom relationen i och med jobbet på Caia var Toremo även en av höstens gäster i Ingrossos talkshow "Bianca", där Filippa berättade om sin graviditet