Efter Sanna Guidettis video – fansen oroliga för John

Sanna och John Guidetti har varit gifta sedan 2019. - Foto: Skärmdump/Instagram/@sannaguidetti, STELLA Pictures/Magnus Liljegren
Dela på Pinterest
Radarparet Sanna och John Guidetti engagerar stort på sociala medier, och en av Sannas senaste videos på maken är inget undantag!

Sanna och John Guidetti gör inte bara succé på varsitt håll genom sina olika karriärer, utan även gemensamt på sina olika sociala medie-plattformar. Om de inte syns ihop på Instagram syns videos av paret på Tiktok, där Sanna har ett konto med över hela 26 000 följare – som av Sannas senaste inlägg att döma är mycket engagerade i det innehåll som publiceras. 

Sanna Guidettis Tiktok-video väcker känslor

I en av hennes Tiktok-videos syns John Guidetti ligga och sova under en filt i en soffa. Bredvid honom sitter Sanna Guidetti med mobilkameran i högsta hugg. Samtidigt skriker hon, skämtsamt, på hjälp ett flertal gånger, och brister därefter ut i skratt när hon inser att John inte reagerar. Detta trots att hon sitter mycket nära och i princip skriker honom rakt i örat.

Till videon skriver Sanna "Don't hire him as security" och "Feeling safe at home". 

Fansen oroade efter videon på John Guidetti

I kommentarsfältet under videon syns kommentarer från Sannas följare som av valet av emojis att döma tycker att Sannas agerande i videon är väldigt roligt. Men där syns också kommentarer från personer, som till synes verkar vara fotbollsfans, som inte reagerar på ett lika positivt sätt.

De uttrycker istället upprörda känslor och menar att hon borde låta John sova ifred. 

"Låt honom vila. Ska sänka Bajen på måndag"

"Låt han vila upp sig inför derbyt, vi behöver han då"

"Låt kingen sova ifred"

"Derbyvecka. Då lämnar man SuperG ifred. Övriga veckor får du terrorisera honom hur mycket du vill"

"LÅT HAN SOVA INFÖR DERBYT"

Av videon att döma behöver fotbollsfansen inte oroa sig för att John Guidetti inte ska vara tillräckligt utvilad inför derbyt, han ser ju nämligen ut att sova som en stock!