Sanna Guidetti visar upp rummet i lyxvillan – ovanliga detaljen

Sanna Guidetti visar bilder från familjens lyxiga villa i Nacka, Stockholm. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, Mikael Fritzon/TT
Dela på Pinterest
Förra året flyttade Sanna och John Guidetti med sina två barn till Sverige. Efter det har Sannas Instagram- och Tiktok-följare fått hänga med när rum efter rum renoverats. Nu visar hon upp huset igen och fokuserar då på ett rum med en lite oväntad detalj.

Det var under förra året som familjen Guidetti, bestående av Sanna, John, Nellie och Mason Guidetti, gjorde den stora livsförändringen och flyttade hem till Stockholm. Flytten var mycket välkomnad, inte minst från Sanna Guidetti som under flera år följt med på John Guidettis utlandskarriär och därmed fått flytta runt till olika städer runt om i världen, beroende på vilket lag han spelat i vid tillfället.

Sanna Guidettis glädje över flytten till Sverige

När Sanna gästade TV4:s "Efter fem" nyligen uttryckte hon sin glädje över flytten:

– Jag har bott utomlands i elva år tillsammans med John och följt hans karriär. Det kändes väldigt skönt att landa i Sverige och ha anhöriga och vänner för en gångs skull.

Idag spelar John Guidetti för AIK, vilket förde med sig flytten till Stockholm, närmare bestämt Nacka.

Sedan flytten offentliggjordes i slutet på augusti i fjol har Sanna delat med sig av en hel del bilder på det 400 kvadratmeter-stora huset. Du kan läsa mer om huset och vad det kostade här.

Visar upp matsalen i Nacka-villan

När Sanna Guidetti nyligen publicerade ännu en bild på ett av husets alla rum strömmade hyllningskommentarerna in från följarna. Bilden visar familjen Guidettis matsal – ett rum som gått från att redan vara ett vackert och pampigt rum till att bli ännu tjusigare och elegantare, och till synes exakt så som familjen Guidetti vill ha det.

Den som är extra uppmärksam kan även se att rummet har en lite oväntad detalj. De har nämligen valt att ha tapeten i taket, istället för på väggarna.