Avslöjandet om svenska skådisstjärnan: "Dm:ade mig"

Avslöjandet om svenska skådisstjärnan: "Dm:ade mig"
Joel Kinnamans flirtiga drag avslöjas i Bianca Ingrossos talkshow. - Foto: Evan Agostini/AP/TT, Pernilla Thelaus/Warner Bros. Discovery
Dela på Pinterest
Under helgens premiär av "Bianca" avslöjas Joel Kinnamans flirtiga drag.

Kelly Gale, 27, är supermodellen från Göteborg som startade sin modellkarriär redan som tolvåring och har synts på stora tillställningar som Victoria Secret Fashion Show, fotats för Vogue och nu även i sin första filmroll i filmen Plane. Karriären går som tåget för Kelly Gale, men hur går det på kärleksfronten för supermodellen tillika skådespelerskan? På kärleksfronten går till synes bra för Kelly Gale, och nu avslöjar hon hur kärlekssagan, som hon lever och verkar i med en svensk Hollywood-skådis, började. 

Joel Kinnamans flirtiga drag avslöjat

Under premiäravsnittet av andra säsongen av talkshowen "Bianca" gästar nämnda Kelly Gale, och avslöjar då hur hon först fick kontakt med mannen som idag är hennes fästman: Joel Kinnaman

– Han dm:ade mig, berättar Kelly Gale i avsnittet och förklarar att hon får en hel del meddelanden i sin Instagram-inkorg, men att just Joel fick henne att stanna upp och faktiskt svara:

– Man har fått många, men han är ju väldigt snygg. 

Joel Kinnaman förlovad med Kelly Gale

Idag är paret förlovade, en förlovning som till en början inte var helt självklar för Gale.

Vid tillfället då förlovningen ägde rum kände hon sig nämligen inte helt redo att ta det steget. I samtalet med Bianca Ingrosso berättar hon också att hon är väldigt olik sin fästman, och att de tar hjälp av en parterapeut för att få förhållandet att fungera.