Psykologens uppmaning till Carolina Gynning: "Inga droger"

Psykologens uppmaning till Carolina Gynning: "Inga droger"
Carolina Gynning och Carina Berg har podcasten "Gynning och Berg hittar sig själva" ihop. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Stella Pictures/Göran Granlund
Dela på Pinterest
Carolina Gynning jobbar till synes på sig själv, men stöter på hinder på vägen. Läs mer här!

Carolina Gynning och Carina Berg driver sedan 2019 podcasten "Gynning och Berg hittar sig själva" tillsammans. I podcasten pratar duon om allt mellan himmel och jord, men ibland glider de in på det ämne som podden faktiskt ger sken av i sitt namn: Att hitta sig själv.

I ett av de senaste avsnitten av podcasten berättar Carolina Gynning att hon börjat gå hos en psykolog för att få lite hjälp på vägen, men att hon stött på lite trubbel på sin resa.

Psykologens uppmaning till Carolina Gynning


Psykologen ska nämligen ha bett henne att göra ett slags körschema för att hjälpa Gynning att få en bra överblick över sina känslor och sitt beteende. Gynning berättar att hon upplever uppgiften som svår, vilket fick henne att börja tänka på om det kanske skulle kunna underlätta om hon fick ta droger under tiden som hon utförde uppgiften. Men denna idé satte sig psykologen snabbt emot:

– Det har psykologen sagt, man får inte ta droger. Inga droger, säger Carolina Gynning i podcasten, varpå Carina Berg ifrågasätter det faktum att hon faktiskt frågat sin psykolog om droger:

– Frågade du annars om det kunde vara lösningen? 

– Ja, ingen alkohol. Man får inte göra någonting, berättar Gynning.

Därefter poängterar Gynning att hon inte tar droger samt att hon mycket sällan dricker alkohol.