Hanna Fribergs hjärtskärande ord efter uppbrottet: "Knappt hunnit bearbeta"

Hanna Friberg och Max Johnler.
Hanna Friberg och Mr Big har gått skilda vägar. - Foto: Instagram/@hannafriberg och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Hanna Friberg och Max Johnler har gjort slut. I en händelse på Instagram berättar hon om uppbrottet med expojkvännen.

Influencern Hanna Friberg och krögaren Max Johnler blev ett par 2022. Men relationen fick ett abrupt slut när Hanna senare i april 2022 meddelade i sin podcast "Måndagsvibe" att hon blivit dumpad efter att han varit otrogen mot henne. 

– Jag känner mig så jävla förnedrad och dum när jag får höra det här. Och då går jag från ledsen till arg real quick, sa hon då i podcasten. 

Läs mer: Hanna Fribergs familjelycka med 21-årige pojkvän: "Mamma och pappa"

Nya familjemedlemmen

Men paret hittade tillbaka till varandra och Max har sedan dess ofta synts till i Hannas sociala kanaler. Och tidigare i år berättade influencern den glädjande nyheten att den lilla familjen skulle utökas med en tredje familjemedlem. Hanna hade nämligen köpt en hund. Taxen Hugo flyttade in hos henne i slutet på januari 2023. 

"Första fem minuterna grät både jag och den här lille killen men nu har vi kommit till ro", skrev hon på Instagram.

Läs mer: Hanna Friberg visar upp familjelyckan: "Har kommit till ro"

Hanna Friberg och Mr Big har gjort slut

Under tisdagskvällen meddelade Hanna sina följare på Instagram att hon och Max, även kallad Mr Big, har gjort slut. I ett hjärtskärande inlägg berättar hon bland annat att hon behöver bearbeta händelsen innan hon berättar något mer. 

"Det är helt sjukt att nästan hela Stockholm redan vet att jag och min kille har gjort slut innan jag själv knappt hunnit bearbeta det eller berätta det för mina nära och kära", skriver hon.

Foto: Instagram.