Hanna Friberg visar upp familjelyckan: "Har kommit till ro"

Hanna Friberg och Max Johnler.
Hanna Friberg och blivit hundmamma. - Foto: Stella Pictures och Instagram.
Dela på Pinterest
Hanna Friberg och pojkvännen Max har välkomnat en ny familjemedlem. På sociala medier visar hon upp familjelyckan.

Influencern Hanna Friberg och pojkvännen Max Johnler har kilat stadigt i närmare ett år. Paret har utsatts för olika prövningar och gjort slut, för att sedan hitta tillbaka till varandra. Nu verkar Hanna och Max vara kärare än någonsin och har tagit nästa steg i relationen – nämligen att utöka den lilla familjen. 

Redo för en ny familjemedlem

Tidigare i år berättade Hanna Friberg för sina följare att hon och pojkvännen ville bli tre i familjen. Hon planerade nämligen att köpa en hund, närmare bestämt en taxvalp. I en video på Tiktok avslöjade hon den glada nyheten samtidigt som hon bad sina följare om råd. 

 – Jag är så taggad på att bli hundmamma 2023. Nej alltså jag dör, det här kommer bli så kul och jag är så redo för att äntligen skaffa en liten familjemedlem, sa Hanna i videon. 

Läs mer: Hanna Fribergs familjelycka med 21-årige pojkvännen: "Mamma och pappa"

Visar upp nya tillskottet

Kort därefter tog hon tag i saken och påbörjade hennes resa till att bli hundmamma. Sagt och gjort besökte hon en kennel och föll pladask för en liten tax hane. 

– Jag bestämde mig för, sent igår kväll, att jag ska köpa honom. Och alltså jag är så taggad och det sjukaste är att han kommer om två veckor, sa Hanna i en annan video på Tiktok. 

Hannas följare fick följa med från starten, från att hon gick tankarna, till att hon testade hundlivet genom att vara hundvakt, hittat kennel, köpt hundleksaker och nu även hämtat hem det lilla livet. På Instagram visar hon upp hundlyckan. 

"Titta vem vi just hämtat hem. Första fem minutrarna grät både jag och den här lilla killen men nu har vi kommit till ro", skrev hon under en bild.