Måns Zelmerlöw stormar ut ur tv-studion – efter frågan om dokusåpaprofilen: "Kommer inte kommentera det här"

Måns Zelmerlöw stormar ut i direktsändning – efter frågan om dokusåpaprofilen: "Kommer inte kommentera det här"
När Måns Zerlmerlöw under em direktsändning får frågan om han haft en relation med dokusåpaprofilen Paow väljer han att lämna studion. - Foto: Skärmdump/Gruppchatten/SVT, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
När Måns Zerlmerlöw under em direktsändning får frågan om han haft en relation med dokusåpaprofilen Paulina Danielsson väljer han att, istället för att svara på frågan, lämna studion.

Måns Zelmerlöw är just nu ute på sin vårturné "Vårskrik", som tar artisten på olika platser i Sverige. På ett av stoppen, närmare bestämt i Göteborg, passade han nyligen på att gästa det livesända tv-programmet "Gruppchatten" som sänds på SVT Play

Till en början råder en trevlig stämning under Måns Zelmerlöws livesända samtal med programledarna Kaeli Abdi och Batoul Raad. Men när den förstnämnda programledaren ställer en för artisten till synes lite känslig fråga väljer han inte bara att avböja att svara, utan också att helt lämna studion.

Måns Zelmerlöw lämnar tv-studion efter frågan om Paow

Kaeli Abdi tar nämligen upp en fråga om dokusåpaprofilen Paulina Danielsson, även känd som Paow, som det sägs att Måns Zelmerlöw ska ha haft någon slags relation med.

– En av våra mest dramatiska dokusåpadeltagare Paow har sagt att ni haft något romantiskt, säger Abdi och uppmanar Zelmerlöw att berätta om påståendet stämmer eller inte.

Men något vidare rakt svar ger han inte. Istället ger han ifrån sig ett brett leende, reser sig upp och går.

– Jag kommer inte kommentera det här, det var perfekt att jag var tvungen att gå nu. Vad trevligt vi har haft, hinner Måns Zelmerlöw säga innan lämnar studion. 

Här väljer Måns Zelmerlöw att lämna tv-studion, istället för att svara på en av programledarens frågor.Foto: Skärmdump/Gruppchatten/SVT

Paow berättar om sexuella umgänget med Måns Zelmerlöw

Men trots att Måns Zelmerlöw väljer att inte uttala sig om ett eventuellt umgänge med Paulina Danielsson, har Paow själv yttrat sig om att de faktiskt har setts och varit intima med varandra vid ett flertal tillfällen. I en intervju med Hänt har hon tidigare berättat att de haft sexuellt umgänge med varandra två gånger, samt att det var han som tog initiativ till att de först skulle träffas. 

Paulina "Paow" Danielsson. Foto: STELLA Pictures/Peter Johansson

Paulina Danielssons och Måns Zelmerlöws möten ska ha skett innan han blev tillsammans, gifte sig och fick barn med sin nuvarande fru, Ciara Zelmerlöw