Daniela Rathana efter Måns Zelmerlöws uttalande om före detta sexmissbruket: "Attraktiv"

Daniela Rathana efter Måns Zelmerlöws uttalande om före detta sexmissbruket: "Attraktiv"
Måns Zelmerlöw har tidigare berättat att han har haft ett sexmissbruk. Nu berättar Daniela Rathana vad hon tycker om uttalandet. - Foto: Karl Melander / TT, Tim Aro/TT
Dela på Pinterest
Daniela Rathana benämner Måns Zelmerlöw som en "vildhäst" – inte minst efter artistens uttalande om sitt före detta sexmissbruk.

"Så mycket bättre" 2022 har bidragit med en hel del underhållning under hösten samt en rad olika tolkningar från årets artister. En av dem som framfört låtar under de gångna avsnitten är Måns Zelmerlöw, som faktiskt kommer på tal när artistkollegan Daniela Rathana är med i "Fördomspodden". 

Daniela Rathana uttalar sig om Måns Zelmerlöws missbruk

Podcastens programledare Emil Persson berättar för Rathana att han tror att hon tänker att Zelmerlöws erkännande om sitt sexmissbruk hade som syfte att han skulle få användning av sitt gångna missbruk ännu mer. 

"Det känns som att Måns Zelmerlöw talade ut om sitt sexmissbruk bara för att få ännu mer sex att missbruka", säger Emil Persson som sin fördom om Rathana.

Men artisten är snabb på att dementera fördomen – och lika snabb på att ångra sig.

– Nej, jag vet inte. Jag undrar vad det gav för effekt, säger Daniela Rathana i avsnittet och tillägger sedan:

– Jag tyckte bara att han blev mer... framstod som mer attraktiv i mina ögon. Det ligger kanske något i det. Det kanske är sant, säger hon och skrattar.

"Vildhäst"

Efter att hon funderat en stund säger hon avslutningsvis följande om sin "Så mycket bättre"-kollega:

– Vildhäst. Så om det var intentionen så funkade det ju verkligen.

Lästips: Stjärnskottet Daniela Rathana: Här är allt du vill veta om artisten