Därför vill inte Anis don Demina visa sin flickvän

Anis don Demina.
Anis don Demina och nya kärlekens första dejt var på ett av Anis stand-up gig. - Foto: Pontus Lundahl/TT och Fredrik Sandberg/TT.
Dela på Pinterest
Anis don Demina har hittat kärleken. Nu berättar han varför nya flickvännen hålls hemlig.

Anis don Demina är aktuell som programledare i Underdogs, programmet där kändisar och deras hundar tävlar mot varandra på en agilitybana. Men det är inte det enda som pågår i Anis liv för tillfället, han har nämligen funnit kärleken.

Läs mer: Kärleksbeskedet: Anis don Demina bekräftar nya romansen

Anis don Demina är kär

I en intervju med Aftonbladet berättade profilen att han numera är kär och att första dejten med den nya flamman var något speciell. Det var nämligen på ett av don Deminas stand-up gig. 

– Det slog mig, när jag stod på scen, att mina skämt är ju speciella... Där är hon och här står jag och skämtar om att jag raggar brudar på Tinder, sa programledaren. 

Håller flickvännen hemlig

Men den ny kärleken håller han hemlig än så länge. När Anis don Demina gästade radioprogrammet Gry Forsell med vänner säger han att nya kärleken inte är offentlig. 

– Jag vill visa, man är lite stolt men det blir inte så jävla bra. Jag har haft offentliga relationer och det blir bara massa huvudvärk och hon är inte offentlig och hon har ingen avsikt att vara det, säger Anis don Demina till Gry Forsell.

Han berättar också att hon får honom att bli en bättre människa. 

– Det här är en otrolig människa. Jag blir en väldigt bra version av mig själv i hennes närvaro, det är väl det, tror jag.

Anis don Demina var tidigare i en relation med influencern Filippa Toremo. Paret gick skilda vägar 2021.