Kärleksbeskedet: Anis Don Demina bekräftar nya romansen

Anis Don Demina är kär. Nu berättar han om det glädjande beskedet. - Foto: Carl-Olof Zimmerman/TT och Jessica Gow/TT.
Dela på Pinterest
Anis Don Demina har hittat kärleken. Nu avslöjar han känslorna för den nya flamman.

När han inte är programledare för "Idol" och "Talang", håller han på med stand-up och kontinuerlig uppdatering av sin Youtube-kanal och podcast. Multitalangen och medieprofilen Anis Don Demina är en höjdare på att hålla många bollar i luften och nu kommer en till boll med i spelet, Anis har nämligen funnit kärleken. 

Anis Don Demina och Filippa Toremo

Anis Don Demina och influencern Filippa Toremo var tillsammans i närmare ett års tid. Paret valde senare att gå skilda vägar under 2021 och har berättat att de skildes åt som vänner. 

Efter beskedet om att Filippa var gravid, ryktades det att Anis var pappan till barnet – trots att exparet inte längre var i en relation. 

– Folk bara antar av någon anledning att det är jag som är pappan, och så är inte fallet. Det är egentligen det enda jag har att säga om det här, sa han i en video på Youtube om påståendet. 

Även Filippa Toremo dementerade ryktet. 

Läs mer: Gravida Filippa Toremo slår tillbaka efter händelserna med Anis Don Demina: "Respektlöst"

Bekräftar kärleken: "Jag är kär"

Efter uppbrottet med exflickvännen har Anis Don Demina låtit kärlekslivet ligga på is. Men nu är det alltså ändring på det, Anis har nämligen funnit kärleken. För Aftonbladet bekräftar han romansen.

– Jag är kär, säger han.

I intervjun berättar han också att deras första dejt var på en av hans stand-up gig, där han bland annat skämtade om tinderdejtande. Om duon är ett par låter han vara osagt. 

– Det är fem av fem, så man får tolka det hur man vill.