Kristin Kaspersens nya avslöjande om sonens flickvän – bor i London

Kristin Kaspersens avslöjar sonens flickvän – bor i London
Kristin Kaspersen är aktuell som ny programledare för Let's Dance. I samband med premiärveckan avslöjar hon en detalj om sin sons kärleksliv. - Foto: Christine Olsson/TT, FREDRIK SANDBERG /TT
Dela på Pinterest
Kristin Kaspersen är aktuell som ny programledare för Let's Dance. I samband med premiärveckan avslöjar hon detaljer i en av sina söners kärleksliv.

Petra Mede hoppar av Let's Dance

Kristin Kaspersen blev nyligen ny programledare för Let's Dance, detta efter att Petra Mede meddelat att hon blivit tvungen att hoppa av till följd av ryggproblem. 

"Jag är så oerhört ledsen över att inte kunna programleda Let's dance i år men hälsan tillåter det inte just nu", uttryckte Petra Mede i ett pressmeddelande som gick ut förra veckan.

Kristin Kaspersen ny programledare 

Även Kristin Kaspersen har yttrat sig om förändringen och sin nya roll:

"I den här situationen är det viktigaste att Petra tar hand om sig. Det finns bara en Petra Mede men jag är otroligt stolt över att få frågan om att ersätta henne.", skrev hon på Instagram när förändringen avslöjades.

Sedan nyheten om förändringen i Let's Dance har Kaspersen hunnit avslöja ännu en nyhet, nämligen en om en av sina söners kärleksliv.

Kristin Kaspersen avslöjande om sonens kärleksliv

Det handlar om Kristin Kaspersens yngsta son,19-åriga Leon, som hon har tillsammans med programledarkollegan Hans Fahlén. När Kristin var med i Let's Dance som en av de tävlande var Leon bara 15 år. Idag har han hunnit bli 19, och kommer mycket troligt sitta i publiken, med sin flickvän från London, under lördagens premiär:

– Jag skulle faktiskt vara här själv på lördag och jag tror Filip skulle gå med Michel. Och sen har jag fixat biljetter till min yngsta son också och hans flickvän som kommer från London, säger Kristin Kaspersen till Hänt.

Filip Kaspersen Lamprechts relation med Peg Parnevik

En annan omtalad relation inom Kristins familj är relationen som var mellan hennes son, Filip Kaspersens Lamprecht, och artisten Peg Parnevik. Paret gjorde slut under 2021, i samband med att Filip deltog och vann den nämnda danstävlingen. 

Aktuell i Hela kändis-Sverige bakar

Sedan förhållandet med Peg har Filip inte gått ut med att han har någon ny partner. Han har till synes fullt upp ändå och är under våren aktuell med den nya säsongen av Hela kändis-Sverige bakar, där han tävlar i samma lag som idrottsstjärnan Michel Tornéus, som enligt Kristin Kaspersen dyker upp under Let's Dance-premiären på lördag.