Mest läst

Allt du du vill veta om Filip Kaspersen Lamprecht

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's Dance 2021. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund. Foto: Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's Dance 2021. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Filip Kaspersen Lamprecht gick i sin mammas Kristin Kaspersens fotspår och vann fjolårets program av Let's Dance.Men vem är egentligen Filip? Vi har listat allt du behöver veta!

Filip Kaspersen Lambrecht var förra året aktuell i Let's Dance i Tv4 Både hans mamma Kristin Kaspersen och hans danspartner Linn Hegdal har tidigare vunnit danstävlingen, så det ligger lite press på Filip. Trots en skadad stortå som minimerade träningsmängden inför premiären, gjorde Filip succé och fick lovord av bland andra den svårflirtade jurymedlemmen Tony Irving efter öppningsprogrammet.

1. Hur gammal är Filip Kaspersen Lamprecht ?

Filip föddes 1997 och är idag 24 år gammal. Han firar sin födelsedag den 27 mars.

2. Hur länge har han varit ihop med Peg Parnevik?

Peg och Filips historia är krokig och går long way back. Deras familjer är vänner så egentligen träffades paret redan vid barnsben för första gången. Men det var först på Pegs föräldrars bröllopsfest som hon fick upp ögonen för Filip.

Men det skulle dröja ytterligare några år innan Peg la in en stöt under en nyårsfest innan det hände något. Efter några pussar, dissar och en midsommarfest i Sverige bekände till slut båda sina känslor för varandra.

I november 2016 bekräftade Peg och Filip att de var tillsammans för tidningen Frida.

Filip Lamprecht. Foto: TV4/ Let's Dance

3. Vilka är Filip Kaspersen Lamprechts familj?

Flera av Filips familjemedlemmar är kända personer. Hans mamma, Kristin Kaspersen, är en folkkär tv-profil och hans mormor, Barbro Margareta "Lill-Babs" Svensson, var en stor artist och skådespelare. Filips pappa heter Martin Lamprecht, han är en tidigare idrottsman som tävlade för Sverige i OS 1984 i grenen "modern femkamp". Filip har syskonen Wilda och Leon.

4. Vad heter Filip på Instagram?

På Instagram hittar du Filip under namnet @FilipLamprecht. Han har över 49 000 följare som får ta del av hans vardag och se bilder från olika modelljobb.


Filip har gästat både programmet "Parneviks" och Peg och Pennys podcast. I ett avsnitt ger han sin teori kring varför killar kan vara så sega att svara på SMS. Se vad han har att säga i videon nedanför.

Mer:

Peg Parneviks pojkvän om varför killar svarar segt på sms