Filip Kaspersen Lamprecht: Mamma, pappa, flickvän och relationen till Peg Parnevik

Filip Kaspersen Lamprecht: Mamma, pappa, partner och relationen till Peg Parnevik och Linn Hegdal
Här kan du läsa mer om Filip Kaspersen Lamprecht. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om Filip Kaspersen Lamprechts mamma, pappa, relationen till Peg Parnevik och till Linn Hegdal

Filip Kaspersen Lamprecht var känd för hela svenska folket redan som barn, då till följd av att han är son till programledaren Kristin Kaspersen, och barnbarn till Barbro Svensson. 2021 blev han Filip med hela svenska folket då han vann TV4:s flaggskeppsprogram Let's dance. Idag är han en välkänd tv-profil och 2023 ska han visa något annat än sina dansskunskaper i tv. Han är nämligen en av deltagarna i "Hela kändis-Sverige bakar".  Här kan du läsa mer om tv-aktuella Filip Kaspersen Lamprecht!

Filip Kaspersen Lamprecht: Ålder

Filip Lamprecht föddes 1997, vilket gör att han fyller 26 år 2023. Han firar sin födelsedag den 27 mars.

Filip Lamprecht relation till Peg Parnevik

Peg Parneviks och Filip Lamprecht historia är krokig och går långt tillbaka. Deras föräldrar var vänner redan innan de blev ett par, men det var först på Pegs föräldrars bröllopsfest som Peg fick upp ögonen för Filip.

Det skulle dock dröja ytterligare några år innan Peg till slut la in en stöt under en nyårsfest som de båda närvarade vid. Efter några pussar, dissar och en midsommarfest i Sverige bekände de båda till slut sina känslor för varandra.

Peg och Filip gjorde slut 2021

I november 2016 bekräftade Peg och Filip att de var tillsammans. Omkring fem år senare gick paret skilda vägar. Uppbrottet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht skedde under tiden han var med i Let's Dance. 

Foto: Stella Pictures


Filip Lamprecht relation till Linn Hegdal 

Under våren 2021 tävlade Filip Lamprecht i Let's dance. Detta gjorde han tillsammans med Linn Hegdal, som tillsammans med Filip tog hem hela tävlingen. Även Filips mamma, Kristin Kaspersen, har vunnit den populära danstävlingen.

Efter inspelningen av Let's dance tog slut har Linn och Filip setts umgås tillsammans. Dock troligen bara som vänner, då Linn Hegdal då var tillsammans med danskollegan Jacob Persson.

Filip Lamprecht. Foto: TV4/ Let's Dance

Filip Kaspersen Lamprecht: Mamma, pappa, mormor och syskon

Flera av Filips familjemedlemmar är kända personer. Hans mamma, Kristin Kaspersen, är en folkkär tv-profil och hans mormor, Barbro Margareta "Lill-Babs" Svensson, var en stor artist och skådespelare. Filip Lamprechts pappa heter Martin Lamprecht. Han är en tidigare idrottsman och tävlade för Sverige i OS 1984. Martin Lamprecht tävlade då i grenen "modern femkamp". Filip har två syskon, Wilda Lamprecht och Leon Kaspersen.

Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola


Vad heter Filip Lamprecht på Instagram?

På Instagram hittar du Filip under namnet @filiplamprecht. Där har han över 76 tusen följare som får ta del av hans vardag och se bilder från olika modelljobb.

Filip Lamprecht flickvän – har han en partner?

Sedan Filip Lamprecht gjorde slut med Peg Parnevik har han inte visat upp någon ny partner på sociala medier. Det behöver dock inte betyda att han inte har ett sprudlande kärleksliv. 

I podcasten "Högt i tak" som drivs av Sanna Guidetti och Rosanna Charles, berättar de dock att de träffat på Filip och "hans tjej" samt att de upplevde henne som "supertrevlig". 

Han har däremot synts en hel del tillsammans med dansaren Linn Hegdal under året. De har varit på samma semesterorter och firat Kristin Kaspersens födelsedag tillsammans. 

Du kan läsa mer om det här.