Efter beskedet med Jon – Janni Delér slår tillbaka efter kritiken: "Låt oss göra som vi vill"

Det faktum att Janni Delér och Jon Olsson fortsätter umgås efter sin separation ifrågasätts av följarna. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Janni Delér och Jon Olsson gick skilda vägar 2022. Sedan dess har paret ifrågasatts av följare då de fortfarande syns umgås en hel del. Nu ger Delér svar på tal till sina kritiska följare. Läs mer här!

Sedan Janni Delér, 32, och Jon Olsson, 40, gick skilda vägar i fjol har paret bott tillsammans i Cypern tills de alldeles nyligen flyttade, även då tillsammans, till Sverige med sina två barn, Leon och Leia. Då de har barn ihop har de trots uppbrottet valt att fortsätta umgås en hel del, något som ifrågasätts av en hel del följare.

Janni Delér ger svar på tal till kritiska följare

Under onsdagen publicerade Janni Delér en video på sin Youtube-kanal där hon tar upp det faktum att många av de som följer henne ifrågasätter separationen mellan henne och Jon Olsson i allmänhet, och det faktum att de fortfarande umgås i synnerhet. 

Då hon i den nyligen publicerade videon visar upp när hon, Jon och barnen åker skidor tillsammans, kommer hon in på kritiken hon fått från sina följare: 

– Jag kommer troligen få miljoner kommentarer med frågor om varför vi fortfarande umgås, säger hon och tillägger:

– Vi är okej med att umgås. Jag vet att det här är superkonstigt och onormalt för många. Låt oss leva som vi vill och lev ni som ni vill om ni känner att ni blir irriterade av att se att vi fortfarande umgås.

Läs mer: Efter uppbrottet från Jon Olsson: Janni Deler avslöjar nya steget i livet