Följarna förundrade över Khloe Kardashians utseendeförändring: "Vad har du gjort?"

Khloe Kardashian kritiseras av sina följare till följd av sin utseendeförändring. - Foto: John Shearer/AP/TT, STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Khloe Kardashian uppdaterar ofta sina följare med vad som sker i hennes vardagsliv. När hon nyligen gjorde just det blev hon starkt ifrågasatt av sina följare, och gav sedan själv svar på tal till kritikerna. Läs mer här!

Systrarna i familjen Kardashian-Jenner engagerar allt som oftast de miljontals följare som de har på sina olika sociala medier. Om det inte är selfies som dyker upp i systrarnas olika flöden kan det vara foton från ett och annat röda mattan-framträdande. Modette har tidigare skrivit om ett Instagram-inlägg innehållandes foton på Khloe och Kim Kardashian som nyligen blev starkt ifrågasatta av deras följare. Bilderna beskrevs bland annat som suspekta och bisarra till följd av det sätt som systrarna syns posera tillsammans. Du kan läsa mer om det här.

Khloe Kardashian ifrågasätts av följarna

Under onsdagen väckte ytterligare en Instagram-publicering från Khloe Kardashian starka reaktioner hos följarna. Den här gången handlar det om en video, där Khloe syns träna på ett gym där även hennes dotter, True, befinner sig.

I videon syns och hörs Khloe förklara att hon inte hann få iväg sin dotter till skolan idag på grund av tidsbrist. Hon har nämligen jobb att göra, berättar hon förklarar att hon har "glam" redan klockan nio på morgonen. Därför var hon också tvungen att träna senare än vad hon är vad vid. 

Khloe Kardashian yttrande kring att få ihop livspusslet ifrågasätts nu av följarna, som menar att hennes "försök att vara relaterbar är det roligaste någonsin". 

Några kommenterar även det faktum att videon har ett slags "snyggfilter", och undrar vad som hänt med Khloe Kardashians utseende då de anser att det förändrats avsevärt. 

"Prova utan ett filter"

"Vem är det? Känner inte ens igen den personen"

"Vad har du gjort med ditt ansikte?"

"Vad händer med Khloe Kardashians ansikte?" 

"Omg jag känner inte igen henne"

Khloe Kardashian ger svar på tal

Men om de följare som uttryckt sina åsikter om hur hon ser ut och vad hon säger i videon trodde att deras kommentarer skulle kunna gå obemärkt förbi, då trodde de fel. 

Under några av de kritiska kommentarerna syns nämligen svar från på tal från Khloe:

"Vad har ett filter med träningen att göra?", skriver Khloe som svar på kommentaren om att hon borde prova att publicera något utan att använda filter.

På frågan om hon saknar sitt "gamla" ansikte, svarar Khloe Kardashian kort och gott: "Nej".